Avusturya Haberleri - Sayfa 7

Avusturya, ya da resmî adıyla Avusturya Cumhuriyeti, Orta Avrupa'da denize kıyısı olmayan, dokuz eyaletten oluşan ülke. Batıda Lihtenştayn ve İsviçre, güneyde İtalya ve Slovenya, doğuda Macaristan ve Slovakya, kuzeyde ise Almanya ve Çek Cumhuriyeti ile komşudur.

Avusturya'nın yüzölçümü 83.879 km2dir ve yaklaşık 9 milyonluk bir nüfusa sahiptir. Avusturya Almancası ülkenin resmi dili olsa da, birçok Avusturyalı gayri resmi olarak çeşitli Bavyera lehçelerinde konuşmaktadır.

Vize kolaylığı için yeni adım Avusturya ve Bulgaristan başbakanları görüştü: "Şengen bölgesi amacına uygun işlemiyor" Herzl'in gizemli mektubu, 2. Abdülhamid toprak sattı mı? Avusturya, Çekya sınırında denetlemelere başladı: Gerekçe insan kaçakçılığı Öylesine kurulan Bira Partisi anketlerde 3. sıraya yükseldi! Avusturya Başbakanı, Togg'a bindi Avusturya Başbakanı Nehammer, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunacak Avusturya'dan düzensiz göçe karşı karar: Slovakya sınırında kontroller yeniden başlıyor "American Staffordshire Terrier" cinsi bir köpeğin saldırdığı kadın öldü Ajanların buluşma noktaları Avusturya’da bazı bölgelerdeki içme suyunda zararlı bakteriye rastlandı "Avrupa Sema Kalkanı" girişimi: Avusturya, Almanya'dan hava savunma sistemi alacak Uyarılara aldırmadan perdesi açık pencerenin önünde ilişkiye girdiler Eriyen buzulun içinden ceset çıktı! Örümceğin ısırdığı kişi 'kalıcı ereksiyon' yaşadı! Gurbetçiler: “Gençler Avrupa’ya özenmesin, hayat şartları çok zor” Bakan Şimşek'ten AB'ye çağrı: Gümrük Birliği güncellensin Hız sınırını aşanların devlet arabasına el koyacak! O ülkeden flaş karar: Hız sınırını yüksek oranda aşan kişilerin araçlarına el konulacak Avusturya Başbakanı Nehammer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayarak tebrik etti Avusturya'da hastane yangını: 3 ölü Bilimsel olarak kanıtlandı: Bu tablo, ruh sağlığına iyi geliyor! Marketler, israfın önlenmesi amacıyla atılan gıda ürünlerini bildirecek Adolf Hitler’in doğduğu ev, polislere insan hakları eğitiminin verilmesi amacıyla kullanılacak