Arnavutluk Haberleri

Arnavutluk, resmî adı Arnavutluk Cumhuriyeti Balkanlar'da bir ülkedir. Komşuları kuzeyde Karadağ, kuzeydoğusunda Kosova, doğusunda Kuzey Makedonya ve güneyinde Yunanistan'dır. Ayrıca ülkenin batıda Adriyatik Denizi ve güneybatıda İyonya Denizi'ne kıyısı vardır.

İyon Denizi ile Adriyatik Denizi arasındaki Otranto Boğazı'nın karşısındaki İtalya'ya uzaklığı 72 km'den (45 mi) daha azdır.

TİKA'dan Arnavutluk’ta restore ettikleri kreşe ziyaret Bayraktar TB2 SİHA'lar Arnavutluk ordusunun envanterine girdi İmzalar atıldı! Türkiye ve Arnavutluk arasında 6 anlaşma Ankara'da Erdoğan-Rama zirvesi! Rama: Türkiye, yarının güvenliği için vazgeçilmez bir aktör Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Edi Rama'ya: Üşümüyor mu? Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Türkiye'ye gelecek Dışişleri Bakanı Fidan, Arnavutluk'a gidiyor: Başbakan Rama ile görüşecek Bakan Fidan, Arnavutluk, Bulgaristan ve Romanya'yı ziyaret edecek Atina-Tiran arasında 'Beleri' krizi AB-Batı Balkanlar Zirvesi: Üyelik konuşulacak Avrupalılar yeni üye istemedi Belediye başkanı, mayıs ayından beri ofisinden çıkamıyor Arnavutluk'tan Bayraktar TB2 müjdesi: Çok yakında silahlı kuvvetlerimizin bir parçası olacak İtalya'dan Batı Balkanlar için üyelik çağrısı: "Süreci hızlandırma" vurgusu Arnavutluk Meclisi'nde gergin anlar! Muhalefet milletvekilleri sis bombası attı Ganalı futbolcu maç oynanırken hayatını kaybetti Arnavutluk Meclisi'nde gerginlik: Sis bombası atıldı İmzalar atıldı: İtalya, Arnavutluk'a göçmen gönderecek Hedef Türkiye'den vize istemeyen ülkeler: 36 ay askıya alınabilir! AB ve Batı Balkan ülkelerinden bilişim atılımı: Veri dolaşım ücretlerinin düşürülmesine başlandı İtalya: "Arnavutluk'un AB’ye katılmasından yanayız" Lavrov'dan Batı'ya 'küresel istikrarsızlığa' neden olma suçlaması Faruk Fatih Özer ve kardeşlerine 26.1 milyar lira ceza Arnavutluk Başbakanı Rama: Erdoğan'la stratejik ortaklık anlaşmamız var