Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (8 Haziran Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Son Güncelleme:

Marmara'nın kâbusu-2: Müsilajdan sonra şimdi de deniz köpüğü!

Marmara'nın kâbusu olan kirlilik aslında tüm denizlerimizin de kâbusu. Öyle ki Kuzey Ege'de müsilajdan sonra yine kirlilikten kaynaklanan deniz köpüğü tekrar oluştu. Uzmanlar Ege Denizi'nde yaşayan canlı çeşitlerinin son 50 yılda 500 türden 50'ye düştüğünü söylüyor. Yazı dizimizin ikinci bölümü?

İLGİLİ HABER

Ege, Marmara'ya benzemesin!

Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 farklı ABD Başkanı ile çalıştı! 14 Haziran'a nasıl gelindi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlık döneminden bu yana 4 ABD Başkanı değişti. Son olarak da Erdoğan, 14 Haziran'da Joe Biden ile görüşecek. Buraya kadar hangi gündemle geldik? Biden dönemini Bush, Obama ve Trump dönemlerinden ayıran ne?

Çitalar, Hindistan'a geri dönüyor! 'Tarihte bir ilk...'

Çitalar, Hindistan'a geri dönüyor. Babür İmparatorluğu döneminde 10 bini aşkın çitanın yaşamını sürdürdüğü Hindistan'da 70'lerin başında bu hızlı kedilerin soyu nasıl tükendi, geri dönüş nasıl planlanıyor?

Kadınların iğrenç muamele gördüğü bir cezaevi nasıl kapandı? 'Gece yarısı koğuşlardan alıyorlardı...'

Bu mahkumlar bir korku filminin içinde yaşadılar. ABD'nin New Jersey eyaletindeki Edna Mahan Kadın Cezaevi'ndeki mahkumlar gece yarısı baskınları ile hücrelerinden alındı, tacize uğradı, birbirleriyle cinsel ilişkiye girmeleri için zorlandılar. İncelemeler sonucu tesisin kapatılmasına karar verildi.

Sosyal hayata dönüş bileklikleri çıktı! ?: Bana dokunma | ?: Gel sarılalım

Sosyal hayata dönüş başlıyor. Kimin sosyal mesafe kuralları konusunda çok katı kimin esnek olduğunu nereden bileceğiz? Sosyal mesafe bileklikleri bu sorunu ortadan kaldırabilir...

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber