Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (31 Mayıs Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Akademi tartışıyor: Üç makale, bir doktora tezi olur mu? 'Önemli olan...'

Türkiye'de bir süredir akademi çevrelerinde konuşulan en önemli konuların başında, doktora için tez yerine uluslararası dergide yayınlanmış üç adet bilimsel makalenin yeterli görülebileceği fikri geliyor. Peki eğrisi doğrusu ile bunun getirecekleri neler?

Avrupa'nın Rus petrolü hamlesinden ne anlamalıyız?

Avrupa Birliği, Rusya'dan bölgeye gelen petrolün yüzde 90'ına ambargo kararı aldı. Üç ülke Rus petrolü almaya devam edebilecek. Savaşın başından bu yana Avrupa Birliği'nin en sert yaptırımlarından birinden ne anlamalıyız? Avrupa ne kadar Rus petrolü tüketiyor?

Dünyanın en meşhur ve en çok saldırıya uğrayan tablosu: Mona Lisa

Leonardo Da Vinci'nin dehasını gözler önüne seren Mona Lisa yine saldırıya uğradı. Bu kez bir iklim aktivistinin pastalı saldırısının kurbanı olan meşhur tabloya taş atan da oldu seramik kupa fırlatan da...

Son dakikada insanları ekenlerin ortak özellikleri neler?

Bazı insanlar plan yapmakta zorluk yaşar ve sık sık son dakikada planlarını iptal ederler. Bu kişiler ile ektikleri insanlar arasında onarılmayacak yaralar oluşabiliyor. Peki neden bazılarımız hiç plan yapamıyor?

Kertenkeleler mi, yılanlar mı? Ibiza'da hayatta kalma oyunu!

Ibiza'da ve Formentera adalarında ithal zeytin ağaçlarına yönelik artan eğilim, istilacı yılan yığınlarının bu adalara akın etmesine sebep oldu. Söz konusu durum ise adaya özgü duvar kertenkelesinin geleceğini tehdit ediyor. Şimdi bu iki ada kritik bir tercihle karşı karşıya...

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber