Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (21 Nisan Perşembe)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Binlerce aboneleri var! Dersler bedava... YouTube öğretmenliği!

YouTube platformunda online eğitim, git gide öğrenciler tarafından daha fazla ilgi görüyor. Öğretmenlerin rahatça ders anlatabilmeleri ve eğlenceli tavırları da eğitim kanallarının abone sayısının artmasında etkili oluyor. Ancak bu yöntemin olumsuz yanları da yok değil.

Maliyeti kısan site yönetimleri özel güvenlikler ile yollarını ayırıyor! 'Bazıları elektroniğe geçiyor...'

Site ve tesislerin özel güvenlik personelleri işten çıkarılma riski ile karşı karşıya. Nedeni ise bina yönetimlerinin maliyetleri düşürme uygulamaları. Özel güvenliklerin bazılarının kurye olmaya başladığı ifade ediliyor.

Putin'in 'şeytanı' Sarmat II hakkında neler biliyoruz? Neden şimdi ortaya çıktı?

Rusya yeni kıtalararası füzesi Sarmat II'yi tanıttı. NATO'nun 'şeytan' lakabını taktığı bu füzenin özellikleri ne? Donbas savaşının başlamasıyla Rusya'nın bu füzeyi dünyaya göstermesi arasında nasıl bir ilişki var?

Ortadoğu'da gerçekten kartlar yeniden dağıtılıyor | Onarması zor bir ilişki: ABD-Suudi Arabistan

Ayrılmaz müttefikler Suudi Arabistan ve Amerika Birleşik Devletleri'nin yolları ayrılmak üzere. Veliaht Prens Selman'ın üst düzey Beyaz Saray yetkilisine bağırdığı iddia edilirken Biden, Selman'ı yok sayma politikasından şimdilik vazgeçmiyor.

Dinozorlara dair büyük sır çözüldü! 'Tartışma kapandı!'

Dinozorlar çağında 160 milyon yıl boyunca göklere hükmeden uçan sürüngenler yani teruzorların tüylerinin rengini değiştirebildiği ortaya çıktı. Yakın zaman önceye dek tüyleri olup olmadığından bile emin olunamazken uzmanlara göre tartışma çığır açan bilgilerle kapandı!

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber