Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (20 Eylül Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Sanatçı olmaya zam geldi

Kullandığı malzemelerin çoğu ithal olan sanatçılar, dolar ve euro kurlarının artmasıyla malzeme temini sıkıntısı çekmeye başladılar. Büyük bir resim tuvalinin fiyatı 500 liradan başlarken, seramik için kullanılan 25 kilo kilin fiyatı 200 lira oldu. Baskı için kullanılan mürekkepler ise 300 TL.

Koalisyonlar ülkesi İtalya yeniden sandık başına! İlk kadın başbakan yolda... Berlusconi yeniden sahnede... Aşırı sağ büyüyor!

Yıllardır koalisyonlar ile yönetilen İtalya pazar günü sandığa gidiyor. Aşırı sağın güçlendiği ülkede Giorgia Meloni'nin yeni başbakan olması bekleniyor. Berlusconi yeniden siyaset sahnesine çıkarken seçim ekonomi ve göçmenler gündeminin gölgesinde düzenlenecek.

Mavi ışık mutluluğa engel mi? 'Önemli biyolojik etkiler...'

Mavi ışık yayan LED'lerin kullanımı her gün artıyor. Fakat araştırmalar, artık her yerde gördüğümüz mavi ışığın melatonin salgılanmasını etkilediğini, bunun da başta uykusuzluk olmak üzere bazı sorunlara yol açtığını öne sürüyor. Peki gerçekten LED bizi mutsuz eder mi?

Londra’dan mektuplar-3 | II. Elizabeth’ten sonra İngiltere’yi ne bekliyor?

Kraliçe II. Elizabeth anayasal monarşinin sınırlarını bilen, siyasi meseleler konusunda düşünceleri bir yana duygularını bile açık etmeyen bir hükümdardı. Yerine geçen III. Charles ise sınırları zorlamaya hazır "aktivist bir kral" olabileceği sinyalini veriyor. Bu monarşinin sonu mu olacak?

Milyarlık Hindistan, FIFA'dan neden kovuldu? 12 günlük kaos!

Dünyanın en kalabalık ikinci ülkesi olan yaklaşık 1.4 milyar nüfuslu Hindistan'ın FIFA üyeliği 15 Ağustos'ta askıya alındı. FIFA'nın Hindistan'a rest çekmesi ülkede 12 günlük bir kaosa sebep olurken 27 Ağustos'ta ceza kalktı. Şok etkisi yaratan kararın ardında ise skandallar yatmakta...

Kaynak: Web Özel

Sonraki Haber