Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (20 Ağustos Cuma)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Son Güncelleme:

İran ve Pakistan neden Afgan göçünü durdurmuyor?

Afgan göçmenlerin Türkiye sınırına kadar Pakistan ve İran gibi ülkeleri geçmeleri gerekiyor. Bölgeyi bilenler, İran'ın AB ve ABD'ye mesaj vermek için, göçmenlere dokunmadığını söylüyor. Afganistan'dan Pakistan'a yerleşmeye giden hatırı sayılır Afgan var. Peki bu ülkelerin sınır güvenliği nasıl?

Afganistan'da tarihi eserler şarjör ve mermiye mi dönüşecek?

Tarih boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapan Afganistan'ın kültürel mirası, bugün bütünüyle Taliban'ın kontrolünde. Binlerce yıllık Yunan–Roma sikkeleri de Neandertal kalıntıları da korumasızca kaderini bekliyor. Korku bu eserlerin cephane uğruna kara borsada satılması.

Muhammed Gümüşkaya armayı aradı, Avrupa konuştu! Formalar nasıl değişti?

Fenerbahçe'de Muhammed Gümüşkaya gol sevinciyle Avrupa'da da gündem oldu. Zaman zaman Üç Büyükler, farklı alternatif formalarla hem dikkat çekip hem de bazen eleştiri topluyor ancak değişim ve farklılıklar uzunca süredir futbolun içinde kendisine yer bulmakta...

Yaptığınız iş ileriki yıllarda beyninizi nasıl etkileyecek?

İş hayatı boyunca veri analiz eden, hafızasını kullanan ve sorunlu insanlarla uğraşan kişiler emekli olunca 'zıpkın gibi oluyor'. Part-time çalışanların bunama riski neden yok denecek kadar az?

Bir cinsel içerikli site ile dünyaca ünlü bir müze nasıl karşı karşıya geldi: 'Kesinlikle yaşa dışı!'

Dünyanın en ünlü cinsel içerikli film paylaşım ağı PornHub'ın başlattığı ve nü tabloların canlandırıldığı sanat projesi müzelerin tepkisini çekti. Projede en ünlü müzelere yer verilirken Floransa'daki Uffizi'nin tepkisi çok sert oldu. Dava açan müze "Kesinlikle yasa dışı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber