Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (13 Eylül Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Rusya neden geri çekiliyor? 'Bunun iki muhtemel sebebi...'

Ukrayna güçleri eylül başından bu yana, Rusya'nın ele geçirdiği bazı bölgeleri geri alıyor. Cumhurbaşkanı Zelenski, 6 bin kilometrelik bir alanı geri aldıklarını duyururken Rusya'da da söz konusu durum adına "geri çekilme" denmeden dile getiriliyor. Peki Rusya ne amaçlıyor? Savaş nereye gidecek?

Londra’dan mektuplar-1 | ‘Kraliçe bize manevi güç veriyor!’

Bu çağda İngilizler için monarşinin ne anlama geldiğini Londra’ya ayak basmadan önce bilmiyor, doğrusu anlamıyordum da. Sokaklarda yürüdükten sonra fark ettim ki kraliçe onlar için ortak bir güç.

İsveç'te başbakan değişmedi ama... Aşırı sağ ve 'endişe veren tablo!'

Seçim heyecanını geride bırakan İsveç'te Başbakan Magdalena Andersson sandıktan yine zaferle ayrıldı. Ancak ülkede aşırı sağcı popülist Demokratlar Partisi, oylarını artırarak ikinci parti olmayı başardı. Bu gelişme Avrupa'daki rüzgarın da etkisinin görülmesiyle 'Endişe verici' olarak tarif ediyor.

Onun derdi konuşup rahatlamak!.. Karşımdaki beni hiç dinlemiyor, ne yapacağım?

Bazen karşınızdaki kişilerin sizi hiç dinlemediği hissine kapıldınız mı? Pek çok insan kendi söyleyeceğinden sonra karşısındakine kulak vermiyor. Peki sizi hiç dinlemeyen insanlara karşı ne yapmalısınız?

Artık sadece pahalı saatler değil... Dolar 'kas'tılar!

Fit bir dış görünüşün yöneticiler için oldukça önemli olduğuna inanan iş insanları arasında kaslı bir vücuda sahip olmak bir akım haline geldi. Pahalı saatleri ve kıyafetleri ile gündeme gelen birçok şirketin CEO'su, sıkı vücutlarını da sergilemekten geri durmuyor.

Kaynak: Web Özel

Sonraki Haber