Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (1 Eylül Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Son Güncelleme:

Ve yaz biter, tatilciler döner!.. Salgın, trafik ve eğitimin durumu ne olacak?

Yaz bitti... Tatilciler şehirlere dönmeye başlıyor. Peki İstanbul'da trafiğin son durumu ne olacak? Tatilciler, salgının seyrini ne yönde etkileyecek? Bir buçuk yıl sonra yüz yüze başlayan eğitim-öğretim risk barındırıyor mu?

21. yüzyılda onaylanmanın karşılığı 'mavi tik'! Kim, nasıl karar veriyor?

Buluta benzeyen bir dairenin içindeki beyaz tik işareti namıdiğer 'mavi tik'. 21. yüzyılda onaylanma duygusunun sanal ortamda vücut bulmuş hali mavi tik neye göre veriliyor? Mavi tiki alıp alamayacağınıza karar verenler sizi ne kadar tanıyor?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın gurur maratonu! 125 gün, 3 turnuva, 3 kamp, 32 maç...

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 3 Mayıs'ta İstanbul'da bir araya geldi. Kızlarımızın tarih yazdığı destansı süreç 4 Eylül'de sona erecek. 32 maçla süreci tamamlayacak olan Türkiye'nin kaptanı Eda Erdem Dündar, sanki 4 Mayıs'ta bu günleri görmüştü! İşte onun sözleri ve gurur maratonumuz...

Tecavüz, hayvana eziyet, işkence videolarını izleyenler anlatıyor...

Facebook'a bir gün içinde öyle içerikler yükleniyor ki aklınız hayaliniz şaşar. Şiddet, hayvana eziyet ve tecavüz gibi rahatsız edici görüntüleri insanlara erişmeden kaldıran bir ekip var. Ve bu ekip psikolojik olarak çok zor durumda...

Afganistan'a dair oklar NATO'ya da döndü: 'Fiyaskoda sadece ABD'nin mi payı var?'

ABD'nin Afganistan'daki 20 yıllık savaşı fiyaskoya dönüşen bir çıkış planı ile sonlandırmasının ardından tartışmalar da hız kesmiyor. ABD basınında Başkan Joe Biden'a sert eleştiriler getirilirken oklar yavaş yavaş ABD'nin müttefiklerine ve genel olarak NATO'ya da dönmeye başladı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber