Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (05 Temmuz Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Rusya bu işgali daha ne kadar devam ettirebilir?

Rusya, Ukrayna'daki savaş için resmen bir seferberlik ilan etmedi ancak askere alma çalışmalarının hızlandığı bildiriliyor. Ülkenin elindeki mühimmatın durumu da merak edilirken, Batı Ukrayna'ya askeri desteklere devam ediyor. Peki doğuda ilerleyen Rusya bu işgali daha ne kadar devam ettirebilir?

Tatile çıkamamak ruh halimizi nasıl etkiler? 'Arkadaşım, akrabam tatil yapıyorsa ben neden yapmamayım...'

COVID-19 pandemisi önlemlerinin gevşetilmesiyle seyahatlerde patlamaların beklendiği 2022 yazı, Rusya-Ukrayna savaşının ve ekonomik sıkıntıların gölgesinde geçiyor. Peki tatile neden ihtiyaç duyarız ve tatile gidememek ruh halimizi nasıl etkiler?

Milyonlarca yeni seçmen geliyor! Peki Z kuşağı 'bildiğiniz' gibi mi?

Türkiye'de her genel seçimde seçmen sayısının yaklaşık 5 milyon arttığı görülüyor. Nüfus artış hızı son yıllarda biraz kesilmiş olsa da 2023 seçimlerinde 6 milyon yeni seçmenden söz ediliyor. Peki Z kuşağı gerçekten söylendiği gibi yeniliklere açık mı? Siyasi tercihleri homojen mi?

Bir bitki depresyona iyi gelebilir mi? Araştırmalar sürüyor...

Depresyon hastası insanlara terapi ve kullandığı ilaçların yanında bazı takviyeler tavsiye edilir. Peki bu takviyeler depresyon ve anksiyeteye ne kadar iyi geliyor? Tek başına alınmaları doğru mu?

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber