Sardar Azmoun'dan Fenerbahçe sözleri

Fenerbahçe İran FIFA 2022 Dünya Kupası
Sardar Azmoun'dan Fenerbahçe sözleri

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'de forma giyen İranlı golcü futbolcu Sardar Azmoun, Galler maçı sonrasında yaptığı açıklamada geçtiğimiz dönemlerde Fenerbahçe'den transfer teklifi aldığını belirterek, "Fenerbahçe'yi çok seviyorum. İleride bir gün Fenerbahçe'de oynamak isterim" dedi.

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nın B Grubu'nda İran, 10 kişi kalan Galler'i uzatma dakikalarında bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti.

İran'ın 27 yaşındaki golcüsü Sardar Azmoun, karşılaşma sonrası Trtspor'a yaptığı açıklamada Türkmen asıllı olduğunu belirterek, "Türkler sizi çok seviyorum. Benim canımsınız. Yaşasın Türkler." dedi.

"FENERBAHÇE'Yİ ÇOK SEVİYORUM"

Muhabirin "Türkiye'de oynar mısın?" sorusuna da yanıt veren Azmoun, "Biliyor musun, ben Fenerbahçe'yi çok seviyorum. Bana Fenerbahçe'den teklif gelmişti, ama şimdi Bayer Leverkusen'de oynuyorum. İnşallah ileride bir gün Fenerbahçe'de oynarım. Fenerbahçe'yi çok seviyorum. Ama onlara gol de attım, özür dilerim Fenerbahçe." ifadelerini kullandı.

Kariyerinde Rubin Kazan, Rostov, Zenit ve son olarak Leverkusen formalarını giyen Sardar Azmoun, kulüp düzeyinde çıktığı 280 resmi maçta, 105 gol - 46 asist'lik performans sergiledi.

İran Milli Takımı'nın formasını da bugüne dek 67 kez giyen Azmoun, 41 atıp 7 de asist üretti.

Sardar Azmoun Bayer Leverkusen

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Sardar Azmoun Bayer Leverkusen Fenerbahçe transfer haberleri Türkmen