Modric'ten Rodrygo'ya 'Türkiye' örneğiyle teselli

Spor haberleri FIFA 2022 Dünya Kupası
Modric'ten Rodrygo'ya 'Türkiye' örneğiyle teselli

2022 Dünya Kupası'nda Hırvatistan'ın Brezilya'yı penaltılarda eleyip yarı finale yükseldiği maçın sonunda yıldız futbolcu Luka Modric, üzüntü yaşayan Rodrygo'yu Türkiye örneği vererek teselli etti.

2022 Dünya Kupası'nda dün çeyrek final heyecanı yaşandı. 2022 Dünya Kupası'nda Hırvatistan ile Brezilya çeyrek finalde karşı karşıya geldi.

Mücadelede 90 dakika 0-0 beraberlikle sona ererken, karşılaşma uzatmalara gitti. Brezilya uzatmanın 105+1. dakikasında Neymar ile 1-0 öne geçti. Hırvatistan bu gole 116'da Petkovic ile yanıt verdi ve maç penaltı atışlarına taşındı.

Penaltı atışlarında rakibine 4-2 üstünlük kuran Hırvatistan, adını yarı finale yazdıran taraf oldu. Hırvat futbolcular maçın ardından büyük sevinç yaşarken, Brezilyalı futbolcular ise adeta yıkıldı.

MODRIC'TEN AÇIKLAMA: TÜRKİYE ÖRNEĞİ...

Hırvatların 37 yaşındaki yıldızı Luka Modric ise, penaltı atışından yararlanamayan Real Madrid'den takım arkadaşı Rodrygo'yu teselli etti.

Habertürk'ün haberine göre, Modric maç sonu yaptığı açıklamada, "Rodrygo'ya herkesin penaltı kaçırabileceğini söyledim. 2008'de Türkiye'ye karşı ben de penaltı kaçırmıştım. Bu kolay değil ancak onu daha güçlü yapacak" dedi.

Hırvatistan, EURO 2008'deki çeyrek final maçında A Milli Takımımız'a karşı penaltı atışlarıyla mağlup olup turnuvaya veda etmişti.

Kaynak: Haber Global TV

2022 Dünya Kupası Luka Modric Rodrygo