2022 Katar Dünya Kupası için TRT1 ve TRT Spor frekans bilgileri neler? TRT1 ve TRT Spor frekans bilgileri nasıl ayarlanır?

FIFA 2022 Dünya Kupası Katar TRT
2022 Katar Dünya Kupası için TRT1 ve TRT Spor frekans bilgileri neler? TRT1 ve TRT Spor frekans bilgileri nasıl ayarlanır?

2022 FIFA Dünya Kupası, ev sahibi Katar ile Ekvador arasında yapılacak açılış maçıyla başlayacak. Peki, 2022 Katar Dünya Kupası hangi kanaldan izlenebilecek? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Katar'ın ev sahipliğinde 20 Kasım-18 Aralık tarihlerinde düzenlenecek dünyanın heyecanla beklediği 2022 FIFA Dünya Kupası maçları hangi kanalda yayınlanacak? sorusunun yanıtı merak edilip araştırılıyor.

Futbolseverlerin Dünya Kupası maçlarını Türkiye sınırları içinde daha kaliteli ve kesintisiz izleyebilmeleri için frekans bilgilerini güncellemeleri gerekiyor. Konuyla ilgili açıklama TRT tarafından yapıldı.

TRT1 ve TRT Spor frekans bilgileri nasıl ayarlanır?

DÜNYA KUPASI MAÇLARI İÇİN TRT'DEN ÇAĞRI

TRT, Dünya Kupası maçlarının, Türkiye sınırları içinde daha kaliteli ve kesintisiz izlenebilmesi için frekans bilgilerinin güncellenmesi gerektiği uyarısında bulundu.

Söz konusu duyuruda, TRT HD Türkiye kapsaması Türksat frekans olarak, "Uydu; Türksat 4A, Frekans;11794, Polarizasyon; V (Dikey), Sembol Oranı; 30000, FEC; 3/4" bilgileri paylaşıldı.

Kaynak: Haber Global TV