İspanyol sunucudan çok çarpıcı iddia: Arda Güler'in neden oynatılmadığını biliyorum

Arda Güler Milli Takım Real Madrid Vincenzo Montella Carlo Ancelotti futbol İspanya
İspanyol sunucudan çok çarpıcı iddia: Arda Güler'in neden oynatılmadığını biliyorum

İspanya'nın popüler spor programı El Chiringuito'da Arda Güler'in oynatılmamasıyla ilgili sıra dışı bir iddia ortaya atıldı.

Futbolun çok sevildiği İspanya'nın en popüler futbol programlarından biri El Chiringuito. Programın en çok konuşulan isimlerinden biri ise sunucu ve gazeteci Josep Pedrerol.

Çarpıcı iddialarıyla her hafta gündeme gelen Pedrerol açıklamalarıyla, biraz Türkiye'deki birçok spor programındaki yorumculara benziyor.

İspanyol sunucudan çok çarpıcı iddia: Arda Güler'in neden oynatılmadığını biliyorum - Resim : 1

Pedrerol'un son iddiası ise hem Türkiye'yi hem de Arda Güler'i ilgilendiriyor.

Braga karşısında alınan galibiyetten mutlu olmalarına rağmen Real Madrid taraftarı Arda Güler'en neden şans verilmediğine anlam veremezken Josep Pedrerol bunun nedenini bildiğini düşünüyor.

Pedrerol, El Chiringuito'da yaptığı açıklamada Ancelotti'nin son iki maçta kadroya almasına rağmen neden Arda Güler'e şans vermediğini bildiğini söyledi.

"VALENCIA MAÇINDA DA SÜRE ALAMAYACAK"

İspanyol sunucu Carlo Ancelotti'nin Montella'nın ziyaretinin ardından Arda Güler'in milli takıma çağrılmasını engellemek için Arda'yı oynatmamış olabileceği iddiasında bulundu. Pedrerol'a göre Arda'nın milli takıma gitmesi ve hatta oynaması tekrar sakatlığının nüksetmesine neden olabilir. Pedrerol sırf bu yüzden Arda'nın hafta sonu oynanacak Valencia maçında da dakika alamayacağı öngörüsünde bulundu. Ayrıca Valencia'nın çok faullü oynayan bir takım olduğunu belirterek Arda'nın bu maçta zaten riske edilmesinin düşünülmediğini savundu.

İspanyol sunucudan çok çarpıcı iddia: Arda Güler'in neden oynatılmadığını biliyorum - Resim : 2

Pedrerol Arda Güler'in yüzde 100 formda olana ve güçlenene kadar oynamasının beklenmediğinin de altını çizdi. Nitekim Carlo Ancelotti de basın toplantısında "Onun için dikkatli davranıyoruz. Çok uzun bir sakatlığın ardından antrenmanlara başladı. Yüzde 100 iyileştiğinde oynayacak" ifadesini kullanmıştı.

Real Madrid, 5 aydır futbol oynamayan Arda Güler'in tekrar sakatlanma riskini göze almak istemiyor. Bu yüzden Arda'nın oynatılmaması tek başına Ancelotti'nin değil aynı zaman kulüp doktorlarının da kararı.