Yunusun vatandaşın ‘gel oğlum’ çağrısına kulak verdiği anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü

Yaşam Haberleri Sosyal Medya

Kıyıya yaklaşan yunus, kendisine ‘gel oğlum’ diye seslenen vatandaşın çağrısına kulak verdi. Yunusun adeta sözünü dinleyerek yanına geldiği anları sosyal medyasında ‘Yunuslarla konuşan adam’ diyerek paylaşan Engin Saçmacılar’ın videosu ilgi gördü.

Sakarya’da yaşayan 45 yaşındaki Engin Saçmacılar, Kocaeli’nin Kerpe ilçesine bağlı Kumcağız sahilinde daha önce eşi benzeri yaşanmamış bir olaya şahitlik etti. Eşiyle birlikte gittiği deniz kıyısında yürürken karaya yaklaşan yunus gören Saçmacılar, yunusu açıklara götürdü. Geri döndüğünde yunusun tekrardan kıyıya doğru geldiğini fark eden vatandaş aynı durumun birkaç kez tekrarlanmasının ardından bu kez yunusa ‘Johnny gel oğlum gel’ diye seslenmeye başladı.

Engin Saçmacılar, yunusun adeta sözünü dinleyerek kendisine doğru geldiği anları cep telefonu kamerası ile o ölümsüzleştirdi.

VİDEO SOSYAL MEDYADA İLGİ GÖRDÜ

Saçmacılar, çağrısına kulak vererek yanına kadar gelen yunusu bir süre sevdi. Daha sonrasında ise durumu Sahil Güvenlik Komutanlığı ve jandarma ekiplerine bildirdi. Ekiplerin bölgeye geldiği bot ile yunus, suyun daha derinlerine götürülerek, bölgede sürü halinde dolaşan diğer yunusların yanına bırakıldı. İlk kez yunus gördüğü için heyecanlandığını kaydeden Engin Saçmacılar’ın kaydettiği video ise sosyal medyada ilgi gördü.
Yunusun vatandaşın ‘gel oğlum’ çağrısına kulak verdiği anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü - Resim : 1

 

Kaynak: İHA

yunus vatandaş sosyal medya