Yeşil fasulyenin besin değerini yok eden hata. Tüm faydası uçuyor
Birçok kişi yeşil fasulye pişirirken bu hatalara dikkat etmiyor.
Yeşil fasulye pişirirken dikkat etmeniz gerekenleri sizler için derledik. İşte o bilgiler:
Yeşil fasulyenin taze ve canlı görünümündeki fasulyeleri tercih edin.
Fasulyeleri yıkarken dikkatli olun, zira topraklı olabilirler.
Yeşil Fasulyenin Besin Değerini Yok Eden Hata
Fasulyeleri haşlarken fazla suda kaynatmayın, vitamin ve minerallerini kaybetmemesi için buharda pişirmeyi tercih edebilirsiniz.
Kuru soğanları küçük küpler halinde kesin. Sarımsakları ince ince dilimleyin. Domatesleri rendeleyin. Fasulyeleri de ayıklayarak bir köşeye alın. 5 yemek kaşığı zeytinyağını bir tencerede kızdırın.
Doğradığınız 1 adet büyük boy kuru soğan ve 2 diş doğranmış sarımsakları hafif bir renk alana kadar kavurun.