Yavru köpeği anakondadan güç bela kurtardılar!

Yılan Sosyal Medya Viral videolar

Brezilya'da bir köyde yavru bir köpek, kendisi yemek isteyen anakondadan güçlükle kurtarıldı.

İnsanlar tarafından en çok korkulan sürüngenlerden olan anakondalar genelde Güney Amerika'da görülüyor. Göl, bataklık ve nehirlerin yakınlarında yaşayan bu sürüngenler memelileri, kuşları, balıkları ve diğer sürüngenleri yiyerek besleniyor.

Avını tek lokmada yutarak sindirebilen anakondalar için her şey bir yiyecek olabilir.

Brezilya'da bir köyde yaşanan olayda, komşunun köpeğinin kaybolduğu fark edildi. Köylüler etrafı dolaşarak köpeği ararken nehir civarında görüldüğü öğrenildi. Hep beraber nehrin etrafından arama çalışmasına devam eden köylüler 2 kilometre gittikten sonra köpeği bir anakonda tarafındın sımsıkı sarılmış halde buldu. Anakondanın köpeği yutmak üzere olduğu görülünce hemen müdahale edildi.

Oldukça tehlike olan anakondayı kuyruğundan tutan köylüler, sürüngenin köpeği bırakmasını umdu. Köpek ise hayatta kalmak için tüm gücüyle savaşıyordu.

Köylüler anakondanın dikkatini dağıtmayı başarınca köpek kurtulur gibi oldu ancak sürüngen talihsiz köpeğin boynunu bırakmadı. Nefes almakta güçlük çeken köpeği kurtarmak isteyen köylüler bir odun parçasıyla anakondanın kafasına yakın bir bölümüne vurmaya başladı. Peş peşe gelen darbelerin ardından anakonda gevşedi ve köpek kıvranarak kaçmayı başardı ve sahibinin yanına koştu.
Yavru köpeği anakondadan güç bela kurtardılar! - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

Brezilya yavru köpek anakonda viral video sosyal medya