Yamaç ve Nehir'in 'Erik Dalı' performansı Çukur'a damga vurdu

Yamaç ve Nehir'in 'Erik Dalı' performansı Çukur'a damga vurdu

Çukur dizisi, 3. sezon 4. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Çukur'un 71. yeni bölümüne Yamaç ve Nehir'in sokak ortasında yaptıkları 'Erik Dalı' dansı damga vurdu.

Dün akşam ekrana taşınan Çukur dizisinde seyircilere keyifli anlar yaşatan dans sahnelerine yer verildi. Dizide Yamaç ve Nehir'in karşılıklı 'Erik Dalı' oynadığı anlar sosyal medyada en çok konuşulanlardan biri oldu.

YAMAÇ VE NEHİR KARŞILIKLI OYNADILAR

Çukur'a geri dönen Yamaç'ı bulan Nehir "Önemli kararlar vermeden önce dans ederim" diyerek bir meydana götürdü. Müzik olmadan dans etmeye başlayan Nehir'e Yamaç da eşlik etti. Toplanan insanların içinde her müzik türünde dans eden Yamaç ve Nehir en son 'Erik Dalı' türküsüyle oynadı. Çukur dizisinin son bölümündeki Nehir ve Yamaç'dan Erik Dalı gösterisi dizi hayranlarının beğenisini kazandı. 

ÇUKUR'UN 71. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Çukur'un bu akşam ekrana gelen 3. sezonun 4. bölümünde Yamaç'ı, Azer, Akın ve Timsah'ın saldırısından kurtaran gizemli kişi Cumali'nin yanına getirdi. Kardeşini yaralı halde kapısında bulan Cumali, bir yakınının yardımıyla Yamaç'ın yaralarına müdahale etti. Yamaç'ın öldüğünü sanan Azer hapisteki Koçovalılara ardı ardına saldırılar düzenledi. Cumali ve Selim, kendine gelen Yamaç'a Çukur'a dönmesi konusunda baskıda bulundu. Aliço'nun geçmişindeki acılı anlar seyirciyi ekran başına kilitlerken Aliço, Yamaç'a ulaşmaya çalıştı. Hapishanede zor günler geçiren Vartolu'yu ziyaret eden Yamaç, Aliço'nun mesajlarına da ulaştı. Aliço'nun ölmediğini öğrenen Yamaç, umutlandı ve Çukur'a geri döndü. "Çukur evimiz, Yamaç babamız!" sözlerinin yankılandığı final sahnesinde; Yamaç'ı tekrar Çukur'da gören Akın büyük bir şok yaşadı.

Yamaç Koçavalı Çukur dizisi Erik Dalı Nehir