Vicdansızlar atı göz göre göre ölüme terk etti!

Vicdansızlar atı göz göre göre ölüme terk etti!

Sultangazi'de bir at, aç ve susuz olarak boş araziye bırakıldı. Ölüme terk edilen atın sahibi ise ortalarda yok. Soğuk havadan etkilenen atın durumu ise içler acısı, ne kalkabiliyor ne de bir yudum su içebiliyor.

Sultangazi Eski Habipler Mahallesi'den boş bir araziye at ölüme terk edildi.  Mahalleliler soğuk havada ölüme terk edilen at için seferber oldu.  Önce atın öldüğünü sanan vatandaşlar yanına giderek yaşadığını öğrendiklerini belirtti.

Vicdansızlar atı göz göre göre ölüme terk etti! - Resim : 1

"ATLARIN NE İÇİN KULLANILDIKLARI BELLİ DEĞİL"

Mahalle sakinlerinden Emre Yılmaz "Bu atı buraya bırakıp gittiler. 2 gündür kimse gelmedi. Hayvana yemek, su verdik ama ayağa kalkamıyor. Kendinde değil. Öldü zannetmiştik. Arada bir kendini kaldırıyor ancak ayağa bile kalkacak dermanı yok. Bu araziye sürekli at bırkıyorlar. Sahiplerinin bu atları ne için kullandıklarını bile bilmiyoruz. Yetkililer buraya getirilen atları incelesin" dedi.

Vicdansızlar atı göz göre göre ölüme terk etti! - Resim : 2

BELEDİYE EKİPLERİNE HABER VERİLDİ

Diğer Mahalle sakini Turan K. " İBB, Sultangazi Belediyesi ve Sultangazi İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerine haber verildi. Atı buradan alacaklarını söylediler. Bekliyoruz" şeklinde konuştu.

AT ARTIK EMİN ELLERDE

İBB ekipleri bugün öğle saatlerinde gelerek atı bulunduğu noktadan kaldırdı. Zavallı hayvan artık soğuktan üşümeyecek.

 

Vicdansızlar atı göz göre göre ölüme terk etti! - Resim : 3

 

Haber: Şifa Kaymak

Kaynak: Web Özel

Sultangazi hayvanseverler at şifa kaymak soğuk hava kar kış istanbul haberleri sultangazi haberleri