Ünlü astrolog Dinçer Güner “Değişim için koşullar uygun” diyerek anlattı

Dinçer Güner Burç yorumları Günlük burç yorumları
Ünlü astrolog Dinçer Güner “Değişim için koşullar uygun” diyerek anlattı

23 Mayıs günlük burç yorumları ünlü astrolog Dinçer Güner’den geldi. Dinçer Güner, Güneş ile Plüton arasında üçgen açı oluşacağını belirterek, burçlara etkilerini yorumladı.

İşte, ünlü astrolog Dinçer Güner'in “Değişim için koşullar uygun” başlıklı yazısı...

"Güneş ile Plüton arasında üçgen açı oluşacak. Etki süresi 3 gün. Destek beklenilen her konuda, karizma sahibi, güçlü kişilerden gizli destekler alabilirsiniz. Bugünler işlerinizi büyük bir gizlilik içinde yürütebilirsiniz, gizli anlaşmalar yapabilir, hayatınıza dair gizli, özel konulara eğilebilirsiniz. Tamirat, tadilat, temizleme işleri gibi konulara eğilebilirsiniz. Bir sorunun derinine inmek için oldukça iyi zamanlardır, çözüme kavuşmasında yardımcı olur. Ciddiye alınmak ve otoritenizi sağlamlaştırmak için elinizde gereken güç ve karizma mevcut olacak.

Hayatınızda beğenmediğiniz karakter özellikleriniz veya yaşam alanınızda değiştirmek istediğiniz her türlü konu değiştirmek için uygundur. Özellikle kariyer anlamında çok güçlü destekler alabilirsiniz, iş arayanlar bugünlerde iş bulabilirler. İş değiştirmek için de uygun dönemdir, gelen teklifleri iyi değerlendirin.

Eğer ki yalnızsanız hırslı, dinamik, yoğun, hayatınızı değiştirebilecek ilişkilere çekilebilirsiniz, girişeceğiniz tüm işlerde başarıyı rahatlıkla yakalayabileceksiniz. Hayatınızdaki dağınık ve fazla olan ne varsa atmak, çıkarmak içinde harika bir süreç."

Kaynak: Haber Global TV

günlük burç yorumları Dinçer Güner burç yorumları GÜNEŞ Plüton yaşam haberleri