Ucuz uçak bileti almanın yeni adı Fastfly.com

Ucuz uçak bileti almanın yeni adı Fastfly.com

Günümüzde acentalar aracılığıyla uçak bileti satın alma döneminde sona doğru yaklaşıldı. Artık herkes tarafından yoğun bir şekilde online uçak bileti satın alma tercih ediliyor. En ucuz online uçak bileti satın almak isteyenler ise yeni bir adres ve adı Fastfly.com sitesi. Yolculuk yapmak isteyenlerin ihtiyacı olabilecek herşeyi içinde barındıran Fastfly, 700'den fazla havayolu firmasının biletlerini yolcular için kontrol ederek en uygun uçak biletini sunan ve birkaç adımda biletleme işleminin gerçekleştirilmesini sağlayan yeni bir kullanışlı firma.

Fastfly.com sitesinin ve mobil uygulamasının kullanımı oldukça basittir. İsmiyle özdeşleşmiş olan bir hizmet modelini seçen Fastfly, yolcuların hızlı bir şekilde aradığı uçuş bilgilerine ulaşarak dakikalar içinde bilet alımını sağlamak üzerine basit bir sistem ortaya çıkarmıştır. Fastfly üzerinden ucuz uçak bileti almak isteyenlerin yapması gereken şey uçuş tarihini belirlemek ve gidiş-dönüş havalimanlarını seçmektir. Bu seçimleri yaptıktan sonra yapılacak sorgulamada, havayolu şirketlerinin web siteleri de dahil olmak üzere onlarca farklı web sitesinde bulabileceğiniz en uygun uçak biletleriyle karşılaşacaksınız.

Fastfly uçuş sorgulama sayfasında hareket saati, varış saati, bilet fiyatı ve uçuş süresi gibi filtreler uygulanarak kriterlere en uygun uçuşları görebilirsiniz. Bunun yanında aktarmalı uçuş yapmak istemeyenler için "Direkt uçuşlar" seçeneği seçilerek bir filtreleme yapmakta söz konusudur. Böylece Fastfly üzerinden uçak bileti alırken gözden birşey kaçırıp hatalı bilet alma ihtimali de oldukça indirgenmiştir.

Fastfly.com tarafından verilen hizmetleri günden güne iyileştirerek bu sektöre canlılık getirmeyi hedefleyen Fastfly CTO Ferhat Çakmakoğlu, havacılık sektörüne Fastfly ile giriş yaptıklarını ve ileride sadece uçak bilet alımına yönelik değil, havalimanı içerisindeki yer hizmetleri ve havalimanı hızlı ulaşıma yönelik hizmetlere ilişkin de projelerinin bulunduğunu söyledi. Önümüzdeki yıllarda uçuş yapmak isteyen vatandaşların evinden alınarak varacağı destinasyona kadar ihtiyaç duyabileceği tüm ihtiyaçlarını Fastfly ile giderme planı olduğunu belirten CTO Ferhat Çakmakoğlu, projenin ilk aşaması olan uçak bileti alma konusunda ise iddialı konuşarak, hedeflerinin kısa süre içerisinde binlerce müşteriye ulaşma olduğunu belirtti.

ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ucuz uçak bileti