Türkiye'de de çok sevildi... Kafedeki bu video 200 milyon izlenmeyi geçti!

Kültür Sanat haberleri Yaşam Haberleri Sosyal Medya

Azerbaycanlı müzisyen Zaur Xan müşteri olarak gittiği bir kafede söylediği ''düşün beni'' adlı şarkıyla izlenme rekorları kırıyor. Özellikle Türkiye'de çok geniş bir hayran kitlesine ulaşan genç müzisyen o videonun hikayesini anlattı.

Türkiye onu çok sevdi bir videosu Türkiye'de milyonlarca izlendi. Zaur Xan ''düşün beni'' dedi, sosyal medya sallandı... Azerbaycanlı genç müzisyen bu videosuyla izlenme rekorlarını alt üst etti. 

Söylediği o şarkı Türkiye'de o kadar çok sevildi ki Zaur Xan o sevgiye karşılıksız kalmadı Azerbaycan'dan kalkıp geldi ve müzik çalışmalarına bir süre Türkiye'de devam etmeye karar verdi.

Zaur Xan "Türkiye'de bir videom insan kitlesine ulaştığı için sevgi kazandı sağ olsun herkes var olsun davet ettiler biz de geldik." dedi.

İZLENMESİ 200 MİLYONU GEÇTİ

Zaur Xan'ın "düşün beni" adlı şarkısının videosu Türkiye, Kazakistan, Kırgızistan, Azerbaycan gibi ülkelerde izlenmesi 200 milyonu geçti.

Zaur Xan o videonun hikayesini de Haber Global ile paylaştı... 

Zaur Xan, "Sahnedeki kişiler şarkıya başladılar sonra bana sen söyle dediler. Yerimden söyledim yanımda arkadaşım çekti videoyu." diye konuştu.

15 senedir müzikle uğraşan başarılı müzisyen Haber Global'e özel canlı performanslar da sergiledi...

 

Kaynak: Haber Global TV

kafe rekor sosyal medya