Tekirdağ'da çocuklar trafik kurallarını oyunlarla öğrenecek

Tekirdağ
Tekirdağ'da çocuklar trafik kurallarını oyunlarla öğrenecek

Süleymanpaşa Belediyesi, çocukların trafik kurallarını ve güvenliğini eğlenceli ve etkili bir şekilde öğrenmeleri amacıyla hazırladığı Trafik Park projesini hayata geçiriyor. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, yapımı devam eden projeyi yerinde inceleyerek çalışmalarla ilgili...

Süleymanpaşa Belediyesi, çocukların trafik kurallarını ve güvenliğini eğlenceli ve etkili bir şekilde öğrenmeleri amacıyla hazırladığı Trafik Park projesini hayata geçiriyor. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, yapımı devam eden projeyi yerinde inceleyerek çalışmalarla ilgili olarak ilgili personelden bilgi aldı.

OYUNLARLA TRAFİK ÖĞRENECEKLER

Trafik Park projesi, çocuklara trafik kurallarını uygulamalı bir şekilde öğretmeyi amaçlıyor. Proje, çocukların trafikte nasıl güvenli ve bilinçli davranmaları gerektiğini anlamalarına yardımcı olacak etkileşimli eğitim alanları içeriyor. Trafik Park projesinin tamamlanmasıyla birlikte, çocuklar trafik kurallarını oyunlar ve etkinlikler aracılığıyla öğrenecekler. Ayrıca, bu parkta trafik işaretleri ve yolların mini bir modeli bulunacak, böylece çocuklar trafik deneyimi yaşayacaklar.

Tekirdağ'da çocuklar trafik kurallarını oyunlarla öğrenecek - Resim : 1

''ETKİLİ BİR ÖĞRENME ORTAMI OLUŞTURMAK İSTEDİK''

Başkan Uzunlar, projenin önemini vurgulayarak, "Çocuklarımızın trafik kurallarını daha iyi anlayabilmeleri için eğlenceli ve etkili bir öğrenme ortamı oluşturmak istedik. Trafik Eğitim Parkı, çocuklarımıza trafik güvenliği konusunda bilinç kazandırmada büyük bir rol oynayacak. Titizlikle ve hızla uygulanacak projemizi kısa sürede çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: İHA

tekirdağ