Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlanıyor

Tarık Ünlüoğlu bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Tarık Ünlüoğlu için ilk cenaze töreni İstanbul Devlet Tiyatrosu Mecidiyeköy Büyük Sahne'de düzenlendi. Levent Camii'de kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Geçtiğimiz ay akciğerinde meydana gelen problem nedeniyle hastaneye kaldırılan Tarık Ünlüoğlu 1 Ekim'de hayatını kaybetmişti. Ölümü ile sanat dünyasını yasa boğan ünlü oyuncu için Mecidiyeköy Büyük Sahne – Artı Sahne'de anma töreni düzenlendi.

Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlanıyor - Resim : 1

Törende konuşan Ünlüoğlu'nun sanatçı arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Tarık Ünlüoğlu'nun Türk Bayrağı'na sarılı tabutu törenin ardından Levent Camii'ne götürüldü. 

Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlanıyor - Resim : 2

GÖZ YAŞLARI SEL OLDU

Tarık Ünlüoğlu için düzenlenen anma törenine sayıda ünlü isim katıldı. Usta oyuncunun meslektaşları üzüntülerini şu cümlelerle dile getirdi. 

OKTAY KAYNARCA 

"Son dönem biraz rahatsızdı, fark etmiştik ama konduramadık herkes gibi… maalesef hastalığı yenemedi" 

ALTAN ERKEKLİ 

"Sahnede kolkola olduğumuz bir insandı, hayatı dolu dolu yaşayan bir insandı. Onu yolcu etmeye geldik"  

MELEK BAYKAL  

"Hepimizin içinde çok güzel anılarla ve komikliklerle uğrayacağız. Onu çok güzel anacağız. Ölmeden 2 gün önce ziyarete gittim kendisini, girdim salondan 5 dakika sonra bana dedi ki, 'Melek, saatin ne güzel ulan!' Ah Tarık'ım uğurlar olsun"  

SELÇUK YÖNTEM  

"47 yıllık dostumdu. Çok küstük, çok barıştık. Çok dominant bir karakterdir. Bir masayı terk etmesi asla istenmeyen bir karakterdi. Can dostumdu, Allah rahmet eylesin" sözleriyle duygularını dile getirdi.

Tarık Ünlüoğlu Zincirlikuyu Mezarlığı Oktay Kaynarca