Sosyal medyanın gündemine oturdu! Kaldırımdaki çatlağın arasından 3 timsah çıktı

Yaşam Haberleri Viral videolar Sosyal Medya

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Hindistan'da çekildiği iddia edilen ilginç bir olay yaşandı. Kaldırımın altından üç timsahın çıktığı anlar kameralara yansıdı.

Olayın detaylarına göre, bölgede yaşayan kişiler garip sesler duyarak kaldırımın altındaki çatlağa yaklaştı.Çatlağa yaklaşan kişiler, kaldırımın altında üç timsahın sırayla ortaya çıktığını gördü. Bu şaşırtıcı anlar, 1 milyona yakın kişi tarafından izlendi.

Videoda, insanlar olay yerine toplandı ve timsahları kaçmadan yakalamaya çalıştı. Kırmızı kıyafetli bir kişi, timsahları yakalamak için cesurca harekete geçti. Timsahlardan birini boynundan yakalamaya çalışan bu kişi, bir diğer timsahın daha kaldırımın altından çıktığı anını da kameraya kaydetti. İkinci timsah, kamerayı tutan kişiye doğru yaklaştı. Bu esnada üçüncü bir timsahın sırtı kaldırımın altından görüldü. Neyse ki, üçüncü timsah görevliler tarafından sorun yaşanmadan yakalandı.

Olay, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve insanların timsahları yakalamak için gösterdiği cesaret takdir topladı. Bu olay, Hindistan'da yaşanan ilginç ve heyecan verici bir anı yansıtıyor.
Sosyal medyanın gündemine oturdu! Kaldırımdaki çatlağın arasından 3 timsah çıktı - Resim : 1

 

 

Kaynak: Haber Global TV

sosyal medya kaldırım timsah viral video