Sokak hayvanlarıyla el ele verdiler, Şişli'nin en büyük kitabevini açtılar

Sokak hayvanlarıyla el ele verdiler, Şişli'nin en büyük kitabevini açtılar

2018'den beri internet üzerinden faaliyet gösteren Kitap Koala, Teşvikiye'de Şişli ilçesinin en büyük kitabevini açtı. Kitabevinden elde edilen tüm kâr, sokak hayvanlarının tedavisi için harcanacak...

2018'de e-ticaret sitesi olarak faaliyetine başlayan Kitap Koala, hedef büyüttü, Teşvikiye'de 600 m2'lik bir dükkâna yayılan Şişli'nin en büyük kitabevini açtı.

2020 Ocak ayı itibarıyla hem internet üzerinden hem de mağazasında ayda 30 binin üzerinde kitap satışı gerçekleştiren oluşum, kuruluşundan beri yaptığı üzere kafeli kitapçıdan elde edeceği tüm kârı da sokak hayvanlarının tedavisinde kullanacak.

Sokak hayvanlarıyla el ele verdiler, Şişli'nin en büyük kitabevini açtılar - Resim : 1

Felsefelerini şöyle açıklamışlar: "İnsan başkalarının acı çekmesini istemez ancak gözü görmediği sürece yardım etmesi gerektiğinin farkındalığına ulaşamaz. Dernek ve vakıflar -birçok fayda yaratmalarına rağmen- acıları yeterince görme farkındalığına ulaşamayacak büyük çoğunluğun desteğinden uzaktır. Dünyanın en fazla kaynağa sahip kuruluşları dernekler ve vakıflar gibi kâr amaçlı olmayan kuruluşlar değildir. İyiliğin finansmanı, kâr amaçlı şirketler tarafından gerçekleştirilmelidir. Kitap Koala, kâr amaçlı bir kurumdur; sadece kârı sokak hayvanlarının tedavisine gitmektedir. Normal şirketlerde kâr, ortakların portföyüne dahil olurken Kitap Koala'da sokak hayvanlarının portföyüne girer. Kitap Koala'nın yönetim kurulu ortakları, sokak hayvanlarıdır." 

Sokak hayvanlarıyla el ele verdiler, Şişli'nin en büyük kitabevini açtılar - Resim : 2

Bağış ve sponsorluk kabul etmeyen Kitap Koala, sokak hayvanları için yapabileceklerinizi de şöyle sıralıyor: 

İnternet veya kitabevi üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.  

Doğum günü, kurumsal eğitimler ya da diğer etkinlikler için salonlarımızı ya da toplantı odalarımızı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. 

Askıda Kitap ya da Askıda Mama satın alarak bu ürünlerin doğru yerlere ulaşmasını sağlayabilirsiniz...

sokak hayvanları