Seçim ne zaman olur? Astrolog Dinçer Güner yorumladı

Burç yorumları

Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze'nin bu haftaki konuğu Astrolog Dinçer Güner oldu. Güner seçim tarihine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Astrolog Dinçer Güner, seçimin ne zaman olacağına ilişkin şöyle konuştu:

-Bir seçim tarihi güncellemesi denildi, bir erken seçim olacak. Bunu bir seçim tarihi güncellemesi olarak ifade ediliyor. Nisan'da tutulmalar var. Mayıs'ta da var. O aralıkta bir yerde olacaktır diye tahmin ediyorum. Önemli tutulmalar var, bizi önemli yerlere götürecek. Bunlar, gizli kalamayacak ve değişmesi mümkün olan durumları meydana getirir. Bunlara kadersel deriz, çok değerlidir. Çok önemli bir seçime gidiyoruz. 20 Nisan ve 5 Mayıs civarı bir erken seçim olabilir. Son dakika gelişmeler ülkesiyiz tabii, bir anda değişebilir de. Tutulma Akrep burcunda olacak, ülkemiz de Akrep burcu.

'SEÇİMİ KİM KAZANIR DİYE TAHMİN EDEMEYİZ'

-Adayların kim olduğunu bilmeden bu kazanır diye tahmin edemeyiz. Erdoğan'ın adaylığı bile henüz tam net değil ama yüzde 99 öyle olacak tabii. 6'lı masada bir aday konuşulmadı. Kemal Bey istiyor, Meral Hanım'ın başka adayları var DEVA partisinin de başka adayları var. Ortada aday yokken kişi bazında bu kişi kazanır, diyemeyiz. Bu spekülatif bir şey. Mansur Yavaş katılır, haritası güçlüdür ve kazanır, bu ayrı bir şey. Seçime katılacak kişilerin doğu haritası önemli. Ama siyasi kişileri ülkenin haritası üzerinden değerlendirmeyi daha doğru buluyorum.

 

Kaynak: Haber Global TV

seçim tarih Astrolog Dinçer Güner