PTT hafta içi kaçta açılıyor, kaça kadar açık? 2022 PTT çalışma saatleri

haberler
PTT hafta içi kaçta açılıyor, kaça kadar açık? 2022 PTT çalışma saatleri

Vatandaşlar, PTT kaçta açılıyor, kaça kadar açık gibi sorulara yanıt arıyor. Peki, bugün PTT kaçta açılıyor, kaça kadar açık? PTT şubeleri hafta içi kaçta kapanıyor?

Pandemi sebebiyle pek çok kurumun çalışma saatlerinde değişiklikler yaşandı. Tam kapanmadan sonra, Temmuz ayı normalleşme süreci başlarken, değişen PTT çalışma saatleri de merak konusu olmuş durumda. Peki, PTT şubeleri hafta içi saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor, kaça kadar açık? Hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri açık mı? Öğle arası saat kaçta? İşte PTT çalışma saatleri ile ilgili merak edilen tüm detaylar..

PTT KAÇTA AÇILIYOR, KAÇA KADAR AÇIK 2022?

Türkiye'nin posta örgütü, Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) ülkenin 81 ilinde yer alan yüzlerce şubesi ile vatandaşlara hizmet vermeyi sürdürüyor. PTT şubeleri, 08.30 - 17.30 saatleri arasında hizmet vermekte. 12.30’da öğle arası veren PTT, 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30’dan 17.30’a kadar çalışıp, kapanmaktadır.

PTT, PTT KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ 2022

Hafta içi: 08:30- 17:30

Öğle arası: 12:30- 13:30

PTT CUMARTESİ- PAZAR AÇIK MI?

Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT’ler kapalıdır. Cumartesi günü sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir. PTT şubeleri Pazar günleri kapalıdır. Ancak çalışma saatleri Koronavirüs vaka artışı ve vaka düşüşü ile illere göre değişebilir. Lütfen ilinizdeki İl Hıfzıssıhha Kurulu kararlarını takip ediniz.