Polis megafonundan depremzede çocuğun söylediği şarkı gözyaşlarına boğdu

Yaşam Haberleri

10 ili etkileyen depremlerde bölgede asayişi sağlamak amacıyla Türkiye’nin çeşitli yerlerinden görevlendirilen polis memurları ve depremzede çocuklar arasındaki bir an sosyal medyada gündem oldu. Polis megafonundan şarkı söyleyen bir depremzede çocuğun şarkısı polis memurunu gözyaşlarına boğdu.

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat’ta yaşanan depremlerin sonrasın tüm Türkiye tek yürek oldu. Depremzedelerin yaralarını sarmak için bölgeye gönüllü olarak vatandaşlar adeta akın etti.

Depremlerin ikinci haftasında bölgede güvenliği sağlamak için görevlendirilen emniyet güçleri ve depremzede çocuklar arasında yaşanan bir diyalog cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Bir polis arabasına yaklaşan depremzede çocukları gören memurlar camı açarak onlarla sohbet etmeye başladı. Polis memurunun megafonu vererek şarkı söylemesine izin verdiği bir depremzede kız çocuğu güzel sesiyle herkesi büyüledi.

Kız çocuğunun şarkısı karşısında polis memurlarından biri gözyaşlarına engel olamazken şarkısını bitirdiğinde ise küçük kızı alkışladı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

 

 

Kaynak: Haber Global TV

polis depremzede çocuk şarkı