Oktay Kaynarca'dan usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu'na duygusal veda

Oktay Kaynarca'dan usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu'na duygusal veda

Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu, 61 yaşında hayata veda etti. EDHO dizisiyle milyonların kalbinde taht kuran Ünlüoğlu'nun vefatının ardından rol arkadaşı Oktay Kaynarca ve birçok ünlü isim sosyal medya hesaplarında baş sağlığı mesajı paylaştı.

Bir süredir hastanede tedavi gören Tarık Ünlüoğlu, akciğer rahatsızlığı nedeniyle yaşamını kaybetti. Usta oyuncunun ardından sevenleri ve sanat camiası yasa boğuldu. İşte ünlü isimlerin Tarık Ünlüoğlu paylaşımları...

OKTAY KAYNARCA

Usta oyuncunun, Eşkıya Dünya'ya Hükümdar Olmaz dizisinden rol arkadaşı Oktay Kaynarca, Ünlüoğlu'nun vefatına duyduğu üzüntüyü şu cümlelerle dile getirdi: "Abimmmm ... Mekanın cennet olsun canım abimmm..."

EMRE KARAYEL

Oktay Kaynarca'dan usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu'na duygusal veda - Resim : 1

"Ah be güzel abim .. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Toprağın bol mekanın #cennet olsun ???? #tarikunluoglu"

METİN ŞENTÜRK

Oktay Kaynarca'dan usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu'na duygusal veda - Resim : 2

"Çok değerli arkadaşım Tarık Ünlüoğlu'nun hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Çok iyi bir insanı ve aktörü kaybettik. Mekanı cennet olsun"

SEDA SAYAN

Oktay Kaynarca'dan usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu'na duygusal veda - Resim : 3

"Mekanın cennet olsun canım ağabeyim Tarık Ünlüoğlu"

TARIK ÜNLÜOĞLU KİMDİR?

Tarık Ünlüoğlu, 1957 yılında İzmir'de doğdu. İzmir Namık Kemal Lisesi'nden mezun olan Tarık Ünlüoğlu Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera bölümüne girdi ardından Konservatuarın Tiyatro bölümüne geçti. Ankara Devlet Tiyatrosu'nda 25 yıl görev yapan Tarık Ünlüoğlu iki kez evlilik yaptı. İlk eşinden bir kızı oldu. İkinci eşi Gülenay Kalkan ile 2013 yılında evlendi.

Tarık Ünlüoğlu Oktay Kaynarca Emre Karayel Metin Şentürk Seda Sayan