Nesilden nesle aktarılan sırlı bilgi açığa çıktı: Usta aşçılar kuru fasulyeye bir kaşık eklemeden pişirmiyormuş
Türk mutfak kültüründe büyük bir yer kaplayan ve geleneksel bir yemek olan kuru fasulyeyi doğru şekilde hazırlamak için usta aşçıların gizli bilgilerinden yararlanabilirsiniz. Kuru fasulyenin içine sadece 1 kaşık eklediğinizde bu baharat yemeğin lezzetini katlıyor.
Türk mutfağı denilince ilk akla gelen yemeklerden biri olan ve pirinç pilavıyla muhteşem bir ikiliye dönüşen kuru fasulyeyi hazırlamanın abı püf noktaları bulunuyor. Ülkemizin hemen her bölgesinde imza dokunuşlarla küçük farklılıklar kazanan kuru fasulyenin lezzetinin tam oturması için ise bazı değişmeyen yöntemler var
Kur fasulyeyi pişirirken faydalanabileceğiniz doğal yöntemler, yemeğin lezzetini artıran pratik bilgiler ve tadına doyulmaz kuru fasulyenin püf noktası usta aşçıların yemek tarifleri kitaplarından sofralarınıza geliyor. İşte enfes kuru fasulyenin püf noktası: