Müzisyen Burhan Şeşen'den Özkan Uğur açıklaması: AKM'de tören düzenlenecek

Özkan Uğur Yaşam Haberleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, MFÖ grubunun üyelerinden sanatçı Özkan Uğur'un hayatını kaybettiğini bildirdi. 69 yaşındaki Uğur, bir süredir İstanbul'da tedavi görüyordu. Müzisyen Burhan Şeşen, Haber Global canlı yayınında Özkan Uğur'a ilişkin duygu ve düşüncelerini aktardı.

MFÖ grubunun üyelerinden Özkan Uğur, 69 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi Twitter'dan veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sevgili Özkan Uğur’u kaybettik. Her kulak verene dost ve kaynağı gönül olagelen bu sesi unutmayacağız. Çok üzgünüz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Müzisyen Burhan Şeşen, Haber Global canlı yayınında Özkan Uğur'a ilişkin duygu ve düşüncelerini aktardı.

Şeşen, "Vallahi hepimiz acayip şok durumundayız. Özkan kadar pozitif ve müzik sektöründe sevilen ben başka bir isim tanımıyorum. Çok kabiliyetliydi, Türkiye'deki bütün gençlere bass gitarı ve vokal müziği sevdiren isimlerin en başında geldi sevgili Özkan. Son zamanlarda müthiş oyunculuğunu da eklersek gerçekten Türkiye, hem sinema ve tiyatro alanında hem de müzik alanında çok çok değerli bir ismi kaybetti." diye konuştu.

Şeşen, Kültür Bakanlığı'nın desteğiyle Özkan Uğur adına bir "bass akademisi" kurulabileceğini ifade etti.

ÖZKAN UĞUR İÇİN ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ'NDE TÖREN

Şeşen, Özkan Uğur için, pazartesi günü Atatürk Kültür Merkezi'nde bir anma töreni düzenleneceğini duyurdu.

 

 

 

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Özkan Uğur Burhan Şeşen