Müzik dinleyerek bisiklet süren iki kız arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 16 saniyede buluyor

Zeka testi Zeka bulmacası Fark bulma oyunu
Müzik dinleyerek bisiklet süren iki kız arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 16 saniyede buluyor

Zeka oyunları, bilişsel işlevi artırmaya ve beyni sağlıklı tutmaya yardımcı olan araçlardır. İşte IQ'su yüksek olanları en fazla 16 saniye oyalayabilecek bir test daha.

İşte kafanızı karıştıracak yeni bir bulmacayla daha karşınızdayız. Müzik dinleyerek bisiklet süren kızı gösteren bu iki fotoğraf arasında 3 fark var. Bulmak için ise 16 saniyeniz var.

Yalnızca yüksek IQ'su olanlar iki resim arasındaki 3 farkı 16 saniyede buluyor. 

Müzik dinleyerek bisiklet süren iki kız arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 16 saniyede buluyor - Resim : 1

Neredeyse tamamen aynı görünene bu iki resim arasındaki 3 farkı bulmayı başardıysanız tebrik ederiz. Bu testi çözmek sizin yüksek IQ'lu olduğunuzu gösteriyor. 

Eğer iki resim arasındaki farkları bulamadıysanız üzülmenize hiç gerek yok. Testin doğru çözümü haberimizin devamında sizleri bekliyor. 

 Öncelikle 3 farktan 2'si hemen gözünüze çarpacaktır. Ancak geriye kalanı bulmak ise gerçekten de o kadar kolay olmayacak.

16 saniyede doğru yanıta ulaşmayı başaramadıysanız üzülmeyin. Sorunun yanıtını aşağıda bulabilirsiniz.

 İki resim arasındaki farkları bulabilmek için detayları dikkatlice incelemeniz gerekecek. Göz önünde olmayan, gizli detayları arayacağınız bu görsellerde yüksek IQ'su olanlar farkları yalnızca birkaç saniyede bulmayı başarıyor. 

Bisikletin oturma kısmına, kızın saçına ve havada uçuşan melodi simgelerine dikkat edenler zorlanmadan 3 farkı bulmayı başardı.

Müzik dinleyerek bisiklet süren iki kız arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 16 saniyede buluyor - Resim : 5

Kaynak: Haber Global TV