Modanın kalbi Başkent'te attı: Zeynep Tosun Ankara'da Moda Sohbetleri'nin konuğu oldu

Yaşam Haberleri
Modanın kalbi Başkent'te attı: Zeynep Tosun Ankara'da Moda Sohbetleri'nin konuğu oldu

Stil ve Marka Danışmanı Sertaç Darcan, ünlü moda tasarımcısı Zeynep Tosun'u Ankara'da ağırladı.

6 yıldır Ankara'da "Sertaç Darcan ile Moda Sohbetleri" etkinliğinde ünlü modacıları ve stil ikonlarını ağırlayan Darcan, yeni yılın ilk sohbetini, tasarımları ve koleksiyonları ile adından sıkça söz ettiren Zeynep Tosun ile gerçekleştirdi.

Tosun'un kariyer yolculuğundan yeni projelerine kadar pek çok soruyu yanıtladığı etkinliğe ilgi yoğundu.

2009’da ilk defilesini gerçekleştiren moda tasarımcısı Zeynep Tosun, o günleri şöyle anlattı: “Benim defilemle İstanbul Moda Haftası başladı. İlk zamanlar, insan çok heyecanlı olduğu için her şey çok hızlı ve ani gelişiyor. Kendimi bildim bileli ‘ben tasarımcı olacağım’, ‘bir marka kuracağım’, ‘kıyafet tasarlayacağım’ diye hayal kurardım. O yüzden ilk başlar benim için hayallerimi basamak basamak çıktığım zamanlar oldu."

DÜNYACA ÜNLÜ MARKALARDA ÇALIŞIRKEN KENDİ MARKASINI KURDU

Mezun olduktan sonra İtalya Milano’da Alberta Ferretti’de çalışan, 2008 yılında kendi markasını kuran Tosun, Türkiye'de moda ve tekstil sektörünü çok üstün bulduğunu da belirtti. "Ben kendi tasarımlarımda etnik köken ve Anadolu motiflerini hep el üstünde tutmaya ve koleksiyonlarımda yer vermeye çalıştım. Anadolu kadının el işciliği ve özellikle dünyaca ünlü Lady Gaga'ya tel kırma yöntemi ile kıyafet tasarlamam bambaşka ufuklar açtı hem bana hem ülkemize." dedi.

Stil Danışmanı Sertaç Darcan, Ankara'yı modanın da başkenti yapmak için önümüzdeki günlerde sürpriz konuklarla moda sohbetlerinin süreceğini söyledi.

Moda sertaç darcan