MET Gala 2020 ne zaman düzenlenecek? Teması açıklandı mı?

MET Gala 2020 ne zaman düzenlenecek? Teması açıklandı mı?

Her yıl 'The Metropolitan Museum of Art' tarafından düzenlenen MET Gala, 2020'de de çok konuşulacak. Moda dünyasının en prestijli gecelerinden MET Gala 2020'ye dair tüm merak edilenleri derledik...

Moda dünyasının Oscar'ı olarak kabul edilen MET Gala, her yıl New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenleniyor. Son yıllarda çarpıcı temalarla gerçekleşen MET Gala'nın bu yılki konsepti oldukça merak ediliyor.

MET GALA 2020'NİN TEMASI AÇIKLANDI MI?

Moda dünyası için en büyük gece olarak bilinen MET Gala gecesinin bu seneki teması açıklandı. Birbirinden ünlü isimlerin belirli bir konsepte uygun olarak giyindiği moda dünyasının en ses getiren organizasyonun 2020 teması, Zaman Hakkında: Moda ve Süre (About Time: Fashion and Duration) olacak. Galada 1870'den günümüze 160 parçalık bir arşiv de sergilenecek.

2020 MET Gala’nın ev sahipleri ise oyuncu Emma Stone, Hamilton oyununun yaratıcısı Lin-Manuel Miranda, üç Oscar’lı Meryl Streep ve Louis Vuitton’un kreatif direktörü Nicoles Ghesquiere olacak.

MET GALA 2020 NE ZAMAN DÜZENLENECEK?

Her yıl Mayıs ayının ilk pazartesi akşamı düzenlenen etkinlik, 4 Mayıs 2020'de gerçekleşecek. 

MET GALA HAKKINDA DETAYLAR...

1946 yılından bu yana her yıl gerçekleştirilen MET Gala'da, özenle seçilmiş davetliler konsepte uygun ve ilgi çeken kostümler ile birbirleri ile yarışıyor.

MET Gala'ya her yıl müzik, sinema, moda ve magazin dünyasının tanınan isimleri katılıyor.

Gecenin başkanlığını Vogue Genel Yayın Yönetemeni Anna Wintour üstleniyor, ona her yıl farklı ünlü isimler organizasyon için eş başkanlık yapıyor.

MET Gala'da, görevli olanlar ve davetlilerle birlikte ortalama 600-700 kişi bulunuyor.

2020