Meghan Markle oyunculuğa geri dönmek istiyor

Meghan Markle oyunculuğa geri dönmek istiyor

Prens Harry ile nişanlandığı dönemde oyunculuk kariyerine son veren Meghan Markle'ın saraydan sıkıldığı, Hollywood'a geri dönmek istediği iddia edildi.

ABD'nin popüler dizisi Suits'te 'Rachel Zane' karakteriyle tanınan Meghan Markle'ın oyunculuk kariyerine geri dönmek istediği ve senaryoları okuduğu öne sürüldü.

Kraliyet ailesi hakkındaki yorumları ile tanınan Rob Shuter, "Meghan için saray duvarları arasındaki hayat şimdiden sıkıcı olmaya başladı. Saraydaki rolünden ve anneliğinden çok memnun olsa da asıl işine geri dönmeyi ve dünyada bir fark yaratmayı istiyor" dedi.

Kraliyet kurallarına uymadığı için 'asi gelin' olarak tanınan Markle'ın henüz bir proje için anlaşmadığı, doğru rolü beklediği belirttildi.

iHeart Radyo'ya konuşan Shuter, 'Sussex Düşesi' Markle'ın tarihi bir film ya da belgeselde oynayabileceğini dile getirdi.

Kraliyet ailesini karıştıran iddiaya göre Prens Harry, eşinin yeteneklerinin heba olmasını istemiyor ve Hollywood yolunda onu destekliyor.

2017 yılında Prens Harry ile nişanlanan Markle, oyunculuğa veda etmişti. Dünyaca ünlü çift, geçtiğimiz mayıs ayında da ilk çocukları Archie Harrison Mountbatten-Windsor'ı kucaklarına almıştı.

Meghan Markle Hollywood oyunculuk Prens Harry Kraliyet