MasterChef'te kim elendi? Elenen yarışmacıya sürpriz iş teklifi! İşte 29 Kasım MasterChef'e veda eden isim

MasterChef'te kim elendi? Elenen yarışmacıya sürpriz iş teklifi! İşte 29 Kasım MasterChef'e veda eden isim

MasterChef Türkiye 57. son bölümüyle 29 Kasım Cuma akşamı izleyici ile buluştu. MasterChef son bölümde eleme heyecanı yaşandı. İşte MasterChef 29 Kasım son bölümde yaşananlar ve yarışmaya veda eden isim.

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanni'nin jüri üyeliklerini yaptığı MasterChef Türkiye yarışmasının 29 Kasım Cuma ekrana gelen 57. son bölümünde yarışmaya veda eden isim belli oldu.

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ? İŞTE, 29 KASIM MASTERCHEF'E VEDA EDEN İSİM

MasterChef son bölümde mavi ve kırmızı takımlar, ödül oyununda karavana yemeği yaparak yarıştı. Eleme potasında yer alan Güzide, Rıfat, Kıvanç ve Batuhan levrek dolması yaparak yarışmada kalabilmek için mücadele etti. Yemeği 45 dakikada tamamlayan yarışmacılar jüri karşısına çıktı.

MasterChef'te kim elendi? Elenen yarışmacıya sürpriz iş teklifi! İşte 29 Kasım MasterChef'e veda eden isim - Resim : 1

Şefler tadım sonrasında en iyi tabağı Batuhan'ın yaptığını açıkladı. İkinci ise Güzide oldu. Böylece son ikiye Kıvanç ve Rıfat kaldı. MasterChef'te 29 Kasım Cuma elenen isim ise Kıvanç oldu.

MasterChef'ten elenen Kıvanç ise duygusal anlar yaşadı. Şefler Kıvanç'a övgüler yağdırdı. Jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya ise "Muhteşem açılmış bir balık ama sonrasında talihsizlik vardı. Ama balık çiğdi. Balık her iki tarafından yırtıldı ama çiğlik de vardı. Sen bugüne kadar aslanlar gibi yarıştın. Senin gibi biriyle aynı meslekte olmaktan dolayı mutluyum. Bu akşam şef talihsizliği yaşadın" ifadelerini kullandı.

Yalçınkaya, elenen yarışmacı Kıvanç'a sürpriz yaparak yeni yazacağı yemek kitabında editör olmasını isteyerek iş teklifi yaptı.

MasterChef Türkiye MasterChef MasterChef'te kim elendi