Mabel Matiz'i sahneye çağıran Cem Yılmaz, Nihat Doğan çıkışıyla kırdı geçirdi

Magazin Haberleri Cem Yılmaz

PowerTürk müzik ödüllerinde, ödül vermek üzere sahneye çıkan Cem Yılmaz, Antidepresan şarkısı için Mabel Matiz'i sahneye çağırırken "Nihat Doğan ve Mabel Matiz" diyerek salondakileri kahkahaya boğdu.

Şarkıcı Mabel Matiz'in Mert Demir'le düet yaptığı "Antidepresan" şarkısı müzik piyasasına bomba gibi düşmüş ve aralarında ünlü isimlerin olduğu binlerce kişi tarafından seslendirilmişti.

Matiz'in şarkısını seslendiren Nihat Doğan ise yorumuyla günlerce konuşulmuştu. Dün akşam düzenlenen törende ödül vermek için sahneye çıkan Cem Yılmaz ise esprisiyle herkesi güldürdü.

Cem Yılmaz, Power Müzik Ödülleri'nde "Yılın Şarkısı"nı anons ederken ödül almaya hak kazanan şarkı 'Antidepresan'ı anons ederken komik dakikalar yaşandı.

Ünlü komedyen sahnede ödülü "Nihat Doğan ve Mabel Matiz" olarak sununca herkes kahkahaya boğuldu. Mabel Matiz de o anlarda kahkaha atarak ödülünü almak için sahneye çıktı.

Nihat Doğan, geçtiğimiz aylarda konuk olduğu 2. Sayfa programında Mabel Matiz'in Antidepresan şarkısını okumuş ancak yorumu alay konusu olmuştu. Matiz'den şarkıyı isteyen Doğan, olumsuz cevap almıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Nihat Doğan Mabel Matiz Cem Yılmaz magazin