İzmir'de 100. yıl coşkusu Tarkan'la doruğa çıktı: "Müzikal tarihimdeki en kalabalık konser oldu"

İzmir, kurtuluşunun 100. yılını Gündoğdu Meydanı'nda Tarkan'ın konseriyle kutladı.

Gündoğdu Meydanı'na kurulan sahnede yüz binlerce kişi bir araya geldi. Ünlü sanatçı Tarkan'ın konseri öncesinde Ersin Şov'un gösterisiyle eğlenen vatandaşlar, hep birlikte ritim tutarak dans etti. Konser alanında izdiham yaşandı. Emniyet birimleri Gündoğdu Meydanı'ndaki girişlerde zaman zaman alımları durdurmak zorunda kaldı. Konser öncesi gerçekleştirilen gösterilerde yüz binlerce kişi aynı anda cep telefonlarının flaşını açarak coşkuya ortak oldu. Kordon'da ışıl ışıl görüntüler oluştu.

BİR KİŞİ SAHNEYE ATLADI

Öte yandan, Tarkan konserde İzmir Marşı'nı okurken, bir kişi sahneye atladı. Bu esnada İzmir Marşı yarıda kalırken, güvenlik görevlilerin müdahale ettiği kişi Tarkan’a ulaşamadan sahneden indirildi.

Güvenlik görevlilerine seslenen Tarkan, “Arkadaşa nazik davranın, sevgi gösterisinden olmuştur” dedi.

Olayın ardından Tarkan, “İzmir Marşı’nı söylemeden İzmir’den gitmem” diyerek İzmir Marşı’nı yeniden seslendirdi.

'SANIRIM BENİM MÜZİKAL TARİHİMDEKİ EN KALABALIK KONSER OLDU'

Şarkılarını seslendirmeyi sürdüren Tarkan, "Sanırım benim müzikal tarihimdeki en kalabalık konser oldu. Bana böyle bir şey yaşattığınız için çok teşekkür ederim. Ben de sizi çok seviyorum. Kalp kalbe karşı" dedi. 'Geççek' isimli şarkısının ardından İzmirlilere veda eden megastar, "İzmir'in 100'üncü kurtuluş yıl dönümü kutlu olsun. Atamızı saygıyla anıyoruz. O her zaman kalbimizde. Şaşmayız bu yoldan. Sizleri çok seviyorum. Bunu iyi ki yaptık. İzmir'den çok güzel anılarla ayrılıyorum. İzmir'i çok seviyorum" sözleriyle geceyi noktaladı ancak hayranlarının coşkusu ve tezahüratı üzerine kısa bir süre sonra yeniden sahneye çıktı. Tarkan, "Benim de gitmeye niyetim yoktu" diyerek yeniden 'Öp' şarkısını söyledi. Tarkan, "Üç günlük dünya, her şeyi kafaya takmayın. Bakın sahnem yıkıldı. Ne olacağı belli olmaz. Her günü son günümüz gibi yaşamamız lazım. Birlik olmamız, barış ve huzur içinde yaşamamız lazım" diyerek İzmir'e veda etti. Tarkan'ı izlemeye gelen ve alanda büyük kalabalık oluşturan hayranları, konserin sona ermesiyle alanı boşaltmaya başladı. 

 

 

Kaynak: Haber Global TV

İzmir Tarkan konser