Hollywood yıldızı Jason Statham'dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönül selamı

Hollywood yıldızı Jason Statham'dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönül selamı

Şu sıralar yeni filmi Five Eyes'ın çekimleri için Türkiye'de bulunan ünlü aktör Jason Statham ve yönetmen Guy Ritchie, önceki gün gerçekleştirilen Atlas 1948 Sineması ile İstanbul Sinema Müzesi Açılış Programı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 67. doğum günü, ünlü aktör Jason Statham'ın da aralarında bulunduğu Hollywood'un ünlü isimleri tarafından kutlandı.

Atlas 1948 Sineması ile İstanbul Sinema Müzesi Açılış Programı'na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, programa katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve eşi Pervin Ersoy ile oyuncu Jason Statham, oyuncu Josh Harrnett, yönetmen-senarist Guy Ritchie ve eşi Jacqui Ainsley, Yapımcı Ivan Atkinson, Miramax CEO'su Yapımcı Bill Block'un da aralarında bulunduğu Hollywood oyuncu ve yapımcıları tarafından doğum günü sürprizi yapıldı.

Hollywood yıldızı Jason Statham'dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönül selamı - Resim : 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile doğum günü pastasını keserek teşekkürlerini iletti. Erdoğan, konuk isimlerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Hollywood yıldızı Jason Statham'dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönül selamı - Resim : 2

Dünyaca ünlü oyuncu Jason Statham'ın Başkan Erdoğan ile bir araya geldiği an dikkat çeken bir olay yaşandı. Statham, Başkan Erdoğan'ı gönül selamı ile selamladı.

“SALGIN BİTENE KADAR GÖNÜL SELAMI VERECEĞİZ”

Geçtiğimiz yıl mart ayında koronavirüsle ilgili tedbirleri açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Salgın tehlikesi tamamen ortadan kalkana kadar, sevgimizi yüreğimizle göstermekle ve dilimizle ifade etmekle yetineceğiz. Onun için gönül selamı vereceğiz" ifadelerini kullanmıştı. 

Hollywood yıldızı Jason Statham'dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönül selamı - Resim : 3

JASON STATHAM KİMDİR?

Jason Statham, 26 Temmuz 1967 tarihinde İngiltere’de dünyaya geldi. Ailesinin mesleği olması nedeniyle tiyatroyla erken tanışan Jason Statham, oyunculuğun yanı sıra spora da yönelen ünlü oyuncu İngiliz milli dalış takımının bir üyesi olarak katıldığı turnuvalarda dünya 12.liğine kadar yükseldi.Modellik yaptığı sıralarda İngiliz yönetmen Guy Ritchie ile tanışan Jason Statham oyunculuk kariyerine “Bacon” adlı film ile giriş yaptı. 2000 yılında yine bir Guy Ritchie filmi olan Snatch’te Turkish karakterini oynayan Jason Statham’ın kariyeri 80 milyon hasılat gelirle oldukça güçlendi.

Jason Statham’ın dövüş sanatları eğitimini sergileme fırsatı bulduğu Transporter serisi onu sinemaseverlerle buluşturdu ve Hollywood da dublör kullanmayan ender oyunculardan biri olan Jason Statham “The Italian Job” filminin dövüş sahnelerinde neredeyse hiç dublör kullanmadı. Bu durum onunla izleyici arasında çok güçlü bir bağ kurmasını sağladı ve izleyici her zaman onun bu yönünden çok etkilendi. Armond White gibi eleştirmenler tarafından yaptığı işler yeni ve devinimsel pop-art örnekleri olarak anılmaya başlayan Jason Statham’ın 2008 yılında başrollerini oynadığı Death Race ve Transporter 3 ‘te gösterdiği başarı bu övgüye layık olduğunu kanıtladı. The Expendables serisinde ki başarısından sonra Fast & Furious ile sahneye çıkan Jason Statham’ın 2010’dan beri model Rosie Huntington-Whiteley ile evlidir. Ayrıca uzun yıllardır, Britanya Ulusal Dalgıçlığı'nın bir üyesidir.

Kaynak: Haber Global TV

Jason Statham cumhurbaşkanı erdoğan Five Eyes filmi