Evlilik teklifini paraşütle süzülürken yaptı: "Birlikte yaşamak değil, beraber yaşlanmak istiyorum"

Yaşam Haberleri Sosyal Medya

Fethiye’de kız arkadaşıyla yamaç paraşütü yapan Süleyman Hilmi Kaya, Ölüdeniz manzarası eşliğinde açtığı pankartla evlilik teklifi yaptı.

Fethiye’nin Ölüdeniz Mahallesi’nde bulunan Babadağ'da teleferik tesisinde çalışan Süleyman Hilmi Kaya, kız arkadaşı Zeynep Çatal'a yamaç paraşütü yaparken evlilik teklif etmeye karar verdi. Ölüdeniz manzarasına karşı Babadağ'daki bin 900 metre rakımda bulunan pistten uçan ikili gökyüzünde süzüldüğü sırada Kaya yanına aldığı, "Birlikte yaşamak değil, beraber yaşlanmak istiyorum. Benimle evlenir misin?" yazılı pankartı açtı. Çatal'ın gökyüzünde yapılan sürpriz evlilik teklifine "evet" dediği anlar pilot tarafından kaydedildi. Etkinliğin ardından ikili Belcekız Sahili'ne iniş yaptı. Kaya, plajda Çatal'a yüzük taktı.

Çok şaşırdığını ve çokta mutlu olduğunu söyleyen Zeynep Çatal, “Süleyman iyi ki hayatımda. Ben de onu çok seviyorum" dedi.

Evlilik teklifini yapan Süleyman Kaya, "Gökyüzünde çok güzel anlar yaşadık. Evet, cevabını havada aldım. Bu manzara eşliğinde herkese yamaç paraşütü yapmalarını tavsiye ediyoruz" diye konuştu.
Evlilik teklifini paraşütle süzülürken yaptı: "Birlikte yaşamak değil, beraber yaşlanmak istiyorum" - Resim : 1

 

Kaynak: İHA

Fethiye evlilik teklifi paraşüt