Eski FBI uzmanından beden diliyle flört tavsiyesi

Eski FBI uzmanından beden diliyle flört tavsiyesi

ABD'li emekli FBI uzmanı Joe Navarro, beden dili uzmanlığını kullanarak çevrimiçi flört edenlere tavsiyeler verdi. Bir ekrana sıkışmış bedenlerin gerçekliğini tanımak imkansız gibi görünse de, Navarro insanların vücut dilinden pek çok şey öğrenebileceğini ifade etti

ABD'li emekli FBI uzmanı Joe Navarro, beden dili uzmanlığıyla sosyal medyalar, video gibi yöntemlerle flörtle görüntülü konuşmada dikkat edilmesi gerekenler tavsiyesi verdi. 

"Olağanüstü Ol: Olağanüstü İnsanları Ayıran Beş Özelliğin Ustası" kitabının yazarı Joe Navarro, insanların birbirlerini detaylar yerine daha bütün olarak görmeye başladıklarını söyleyerek, olumlu bir randevu için ilk adımın, olumlu izlenim bırakmak olduğunu söyledi.

İşte Navarro'nun tavsiyeleri, 

Olumlu bir izlenim için ellerinizi sık sık gösterin. Hoşlandığınızı belli etmek için karşınızdaki kişinin vücut dilini kopyalayın. Aynı yöne doğru oturun veya o başını sallayınca tekrarlayın.

İlgi çekmeye çalışmayın, ilgi gösterin. Böylece karşınızdakine 'oyunlarla zaman kaybettirme' hissi vermezsiniz. 

Odanın aydınlatması önemli. Temiz bir arka planda konuşun.

SİZDEN HOŞLANDIĞINI NASIL ANLARSINIZ?

Boynu göstermek, saçlara dokunmak, kıyafeti düzeltmek, kameraya yaklaşmak ve sürekli gülümsemek hoşlanma emareleridir. Navarro'ya göre, özellikle boynumuzu gerçekten yanında rahat olduğumuz insanlara gösteriyoruz.

GÖRÜŞMENİN KÖTÜ GEÇTİĞİNİN BELİRTİLERİ

Ancak çatık kaşlı bir ifade, etkilenmediğinin bir göstergesidir. 

Randevunuz sık sık başka yere bakıyor veya dikkati dağılmış görünüyorsa, bu görüşmenin iyiye gitmediğine dair bir uyarıdır.

Kameradan uzaklaşmak ve sık hareket etmek, başka yere bakmak, dikkatinin dağılması görüşmenin iyi gitmediğinin işareti. Ayrıca karşıdakinden rahatsız olan insanların sık sık boyunlarına dokunduğunu unutmayın. 

İnsanların stres ve kaygılarını görmek için bazı davranışlar olduğu, özellikle kadınların bir şeyden rahatsızlık duyduğunda göğüs kafesinin ortasına, erkeklerin ise boyunlarını tuttuğuna dikkat çekiyor. 

Kaynak: Haber Global TV

beden dili ABD FBI flört