Enfes bir turşu kurmak için bunu mutlaka bilmek gerek! Ustaların gizli turşu tarifi ortaya çıktı
Kış aylarında leziz bir turşu tüketmenin püf noktası olan bazı doğal yöntemler var. Turşu kurmanın püf noktaları arasında yer alan doğal yöntemler ve pratik bilgiler sayesinde tüm kış yumuşamayan kütür kütür turşular kurabilirsiniz.
Kış aylarında sofraları şenlendiren gıdalardan biri olan turşunun hazırlanması dikkat isteyen ve zahmetli bir süreçtir. Turşu kurmak isteyenlerin sık yaptığı hatalar turşunun mahvolmasına neden oluyor. Turşu kurmanın püf noktalarını bildiğinizde tüm kış yumuşamayan ve taze kalan turşular elde edebilirsiniz.
Doğal yöntemler içerisinde yer alan pratik bilgiler sayesinde aylarca taze kalan turşular kurabilirsiniz. Turşu kurmanın püf noktası sayılan doğal yöntemler ile leziz turşular elde edebilirsiniz. İşte aylarca taze ve lezzetli kalan turşular elde etmenin püf noktası olan pratik bilgiler:
Taze malzemeler kullanın: Tuşu kurarken adım adım ilerlemeli ve pek çok detaya dikkat etmelisiniz. Lezzetli ve taze kalan bir turşu kurmanın ilk püf noktası taze malzemeler kullanmaktır. Taze malzemeler ile elde edilen turşular hem daha lezzetli olur hem de daha uzun süre taze kalır.