Efsane Cuma indirimleri yapan mağaza ve markalar hangileri?

Black Friday
Efsane Cuma indirimleri yapan mağaza ve markalar hangileri?

Alışveriş tutkunlarının iple çektiği Efsane Cuma indirimleri başladı. Çeşitli internet mağazalarının peş peşe başlattığı Efsane Cuma, on binlerce çeşitli ürüne avantajlı fiyatlar sağlıyor. Peki Black Friday hangi mağazalar geçerli, hangi markalar var?

Milyonlarca alışveriş tutkunu, her yıl Kasım ayında gerçekleştirilen Efsane Cuma'yı bekliyor. Efsane Cuma'da on binlerce çeşitli ürüne avantajlı fiyatlarla ulaşılabiliyor. Böylece teknolojiden ev ekonomisine kadar çeşitli ürünler şimdiden sepetlere atılmış durumda. Siz de, Şahane Cuma, Muhteşem Cuma, Efsane günleri ve Black Friday indirimleri olarak da anılan alışveriş çılgınlığı ile ihtiyacınız olan ürünleri daha ucuz ve uygun fiyatlar ile satın almanız mümkün.   

EFSANE CUMA İNDİRİMLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Efsane Cuma indirimleri 29 Kasım tarihinde başladı.Çoğu internet mağazası ve fiziki mağaza, daha erken tarihte başlatıyor. Muhteşem Cuma indirimleri bir haftalık bir süreye yayan mağaza ve internet alışveriş sitelerinin sayısı da bir hayli fazla

İnternet üzerindeki çeşitli e-ticaret siteler,i Efsane Cuma indirim kampanyası fırsatlarını 21 Kasım tarihinde tüketicilerinin erişimine sunuyor.

Efsane Cuma indirimleri yapan mağaza ve markalar hangileri? - Resim : 1

EFSANE CUMA İNDİRİMLERİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Her marka, bu alışveriş çılgınlığı kapsamında farklı tarihlerde ve farklı şekillerde çeşitli kampanyalar uyguluyor. Bazı firmalar Muhteşem Cuma indirimlerini 29 Kasım tarihinden 1 hafta önce başlarken, bazı firmaların ise yalnızca 29 Kasım tarihinde kampanya uygulamasına gitmesi bekleniyor. Kasım ayı sonu itibari ile indirimler sona erecek.

EFSANE CUMA İNDİRİMİ YAPAN MAĞAZALAR HANGİLERİ

Efsane Cuma indirimleri hem internet üzerinden ürün satışı gerçekleştiren e-ticaret sitelerinde hem de AVM veya cadde mağazalarında geçerli olacak. Kampanyalardan faydalanarak satın alınabilecek fırsat grubu ise teknoloji ürünleri olarak tanımlanıyor. Bununla birlikte giyim, ev ekonomisi, bahçe malzemeleri, kişisel kozmetik ürün gruplarında da indirimli fiyat bulmak mümkün.

Efsane Cuma indirimleri yapan mağaza ve markalar hangileri? - Resim : 2

HEPSİBURADA EFSANE CUMA İNDİRİMİ

Hepsiburada Efsane Cuma indirimleri 21 Kasım'da başlıyor.

TRENDYOL İNDİRİM GÜNLERİ NE ZAMAN KADAR SÜRECEK?

Trendyol'un 25-29 Kasım tarihleri arasında Efsane Günler adı altında indirim kampanyası tüketiciler ile buluşuyor.

İNDİRİM YAPAN MARKALAR

Black Friday indirimlerinde pek çok marka indirim uyguluyor. Bilindik markaların resmi sitelerine girerek, yaptıkları indirim oranına ulaşabilirsiniz. Bu indirimler mobil uygulamalarda ve markaların mağazalarında da geçerli.

UZMANLARDAN TÜKETİCİLERE UYARI!

Kasım ayıyla birlikte başlayan 3 aylık indirim kampanyalarına karşı uzmanlar vatandaşları uyarıyor. Özellikle online yapılan alışverişlerde siber dolandırıcılara karşı tüketicilerin dikkat etmesi gereken bazı hususlar bulunuyor.

"ÇOK CİDDİ BİR RİSK MEVCUT"

Black Friday (Efsane Cuma),Cyber Monday (Siber Pazartesi), 11.11 indirimleri ve yılbaşı fırsatları gibi, yüzlerce e-ticaret sitesi ve markanın Kasım ayından itibaren kampanyalı satışlara başlayacağı 3 aylık indirim çılgınlığı dönemi başlamak üzere. Özellikle bu dönemde siber dolandırıcılara fırsat doğuyor. Kullanıcılar internetten üzerinden yaptıkları online alışverişlere bu aylarda daha dikkatli olmalı.

Efsane Cuma indirimleri yapan mağaza ve markalar hangileri? - Resim : 3

EFSANE CUMA NEDİR?

Black Friday (Kara Cuma), özellikle ABD'de yapılan indirimler nedeniyle milyonlarca insanın alışveriş yaptığı, bu nedenle yılın en yoğun alışveriş günü olarak biliniyor. Mağazalar çok erken saatte açılıp geç kapanır ve büyük oranda indirim yaparlar. Dünyanın bazı yerlerinde o gün iş yerlerinden izin alanlar, hatta hasta numarası yapanlar olduğu haberleri de gelmektedir.  

Ülkede birçok firma, Noel öncesinde 1952'den bu yana Kasım'ın son Perşembesine denk gelen Hristiyanlar için Şükran Günü'nün ertesi günü ürünlerinde büyük çaplı indirime gidiyor.

Bu alışveriş gününe tarihte ilk defa 1961 yılında gazetelerde Black Friday olarak bahsedilmiştir. O günde, Philadelphia'da, alışverişten dolayı oluşan yoğun trafik ve zorluklar nedeniyle bu isim verilmiştir. Son yıllarda, bu gün, hem insanlar hem de mağazalar için olumlu şekilde karşılanmaktadır.


Black Friday indirimleri Alışveriş siteleri Black Friday nedir?