Dünyada kaos: Ünlü astrolog "Bu hafta beklenmedik olaylar olabilir" diyerek uyarmıştı

Haber Merkezi
Microsoft Hande Kazanova Astroloji
Dünyada kaos: Ünlü astrolog "Bu hafta beklenmedik olaylar olabilir" diyerek uyarmıştı
Fotoğraf: DepoPhotos

Microsoft'un Crowdstrike güncellemesinden kaynaklanan bir sorun nedeniyle dünyada kaos yaşanırken ünlü astrolog Hande Kazanova'nın hafta başında "Bu hafta beklenmedik olaylar olabilir" açıklaması akıllara geldi

 Ünlü astrolog Hande Kazanova, astrolojik açıdan bakıldığında beklenmedik olayların yaşanabileceğini yazmıştı. İşte o uyarılar;

Yeni haftamızda, 15 Temmuz'da gökyüzünde Mars ve Satürn gibi zorlayıcı gezegenlerin etkileri yoğun olacak. Mars ve Uranüs'ün kavuşumu, askeri operasyonlar, grevler, saldırılar ve güvenlik konularını karşımıza getirebilir. Beklenmedik olaylar altında olabiliriz. Bu kavuşum, Algol sabit yıldızıyla birleştiğinde, ekonomik krizler, iflaslar ve doğa afetler gibi olumsuz etkiler görülebilir.

Mars ve Uranüs'ün Algol ile kavuşumlarının geçmişte önemli olaylarla ilişkili olduğu biliniyor. Finansal açıdan baktığımızda, Mars ve Uranüs kavuşumları borsalarda alım fırsatları sunabilir, yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte kripto paralarla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

18 Temmuz'da Güneş'in Uranüs'le olumlu açısı, yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri destekleyecek. Cumartesi günü Mars'ın Neptün'le sekstil açısı, başkalarına yardım etmeyi teşvik ederken, Mars'ın İkizler burcuna geçmesi iletişim, haberleşme, ulaşım alanlarında mücadeleleri, fikirsel tartışmaları ve kazaları artırabilir.

Bu hafta 17, 19 ve 20 Temmuz önemli tarihler. Piyasalarda hızlı iniş çıkışlar görülebilir. 21 Temmuz'da Oğlak burcunun son derecesinde gerçekleşecek Dolunay, sonlanmaları ve krizleri getirebilir. 22 Haziran civarı almış olduğumuz kararların sonuçlarını nihai olarak görebiliriz."