Deprem sonrası onarım çalışmaları sürüyor! Ağaçlandırma ve park alanı tadilatı tamamlandı

Adıyaman
Deprem sonrası onarım çalışmaları sürüyor! Ağaçlandırma ve park alanı tadilatı tamamlandı

Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Gölbaşı Devlet Hastanesin de depremin etkisiyle hasar almış olan yerlerde bakım onarım çalışmaları devam ediyor. 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen asrın felaketi deprem sonrası...

Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Gölbaşı Devlet Hastanesin de depremin etkisiyle hasar almış olan yerlerde bakım onarım çalışmaları devam ediyor. 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen asrın felaketi deprem sonrası hastane için de ve dışın da hasar alan ve zarar gören yerler de tadilat işlemleri yapıldı.

AĞAÇLANDIRMA VE PARK ALANI TADİLATI TAMAMLANDI

Hastane Başhekim Opr. Dr. Engin Çatal, “Asrın felaketi deprem sonrası hastanemiz çevresinde ve için de hasar alan yerlerin tadilat işlemlerini tüm hızıyla yapmaya devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden beridir hastalarımıza daha temiz daha sağlıklı ve daha güvenilir ortamda hizmet vermek amacıyla deprem sonrası hasar alan birimlerimizin tadilat işlerini tamamlamaya çalışıyoruz.'' dedi.

Deprem sonrası onarım çalışmaları sürüyor! Ağaçlandırma ve park alanı tadilatı tamamlandı - Resim : 1

Hastane Başhekim Opr. Dr. Engin Çatal, ''Hastalarımıza kalite hizmet vermek amacıyla hastane bahçesinde bulunan yerlere hastaların sonuçlarını beklemeleri ve uzak yerden gelen hastalarımızın beklemeleri için oturma yerleri yaptık. Ayrıca bahçe içerisinde daha temiz çevre olması adına günlük bahçe içerisinde temizlik çalışmaları yapmaya devam ediyoruz. Hasar gören poliklinikler de de tadilat işlemleri devam etmektedir. Ayrıca Başhekimlik giriş tarafında depremin etkisiyle zarar gören ağaçlandırmalarda ve park alanın da ki tadilatlarımız tamamlamış bulunuyoruz. Hastanemizde hizmet veren Evde Sağlık Hizmetleri bölümümüzün de tadilatlarını tamamlayıp Gölbaşılı hemşerilerimizin hizmetine açmış bulunuyoruz. Ayrıca tüm halkımıza daha kaliteli hizmet vermek adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” şeklinde sözlerini tamamladı. 

Kaynak: İHA

Adıyaman deprem Gölbaşı