Denizli'de kaldırımda yürüyen gence bıçaklı saldırı!

Denizli

Denizli'nin en yoğun yerlerinden Gazi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nda, kaldırımda yürüyen Halil Can İskender, arkasından yaklaşan bir kişi tarafından bıçaklanarak, yaralandı. Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Denizli'nin en yoğun yerlerinden olan Gazi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'ndaki kanlı olay saat 14.00 sıralarında yaşandı.

Halil Can İskender, kaldırımda yürürken arkasından yaklaşan bir kişi tarafından sol bacağından bıçaklandı. İskender, kanlar içinde kalarak, yere yığıldı. Gence ilk müdahaleyi, bu sırada olay yerinden geçen 2 kadın sağlık çalışanı yaptı. Sağlıkçılardan biri, aşırı kan kaybeden İskender'in bacağını iple bağlayıp, tampon yapmaya çalışırken, diğeri ise moral vermeye çalıştı.

Denizli'de kaldırımda yürüyen gence bıçaklı saldırı! - Resim : 1

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bıçak darbelerinin atardamarına isabet ettiği belirlenen İskender, sağlık ekibi tarafından ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan gencin durumunun ağır olduğu bildirildi.

İKİ KEZ BACAĞINDAN BIÇAKLAYIP KAÇTI

Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatırken, İskender’in bıçaklandığı anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, İskender’in kaldırımda yürüdüğü sırada, arkasından yaklaşan bir kişi tarafından iki kez bacağından bıçaklandığı ve şüphelinin kaçtığı yer alıyor.

Denizli'de kaldırımda yürüyen gence bıçaklı saldırı! - Resim : 2

Kaynak: DHA

Denizli bıçaklı saldırı