Canan Karatay'dan ezber bozan tavsiye! Suya atılan kabuklar beyni güçlendiriyor
Prof. Dr. Canan Karatay beyin sağlığının korunabilmesi için suyun o besinle karıştırılmasını önerdi. Söz konusu besin, suda bekletildiğinde içerisindeki omega-3 yağ asitleri ve E vitaminini suya geçiriyor. Bu sayede ilgili su, beyin sağlığına faydalı oluyor. İşte detaylar…
Kaynak: Haber Global TV
Yayınlanma:
Son Güncelleme
Prof. Dr. Canan Karatay, söz konusu sağlık problemlerinin yaşanmaması için cevizin düzenli bir şekilde tüketilmesi gerektiğini belirtiyor. Gerçekleşen bilimsel araştırmalarda da Canan Karatay'ın ceviz hakkındaki açıklamaları doğru çıkıyor.
CANAN KARATAY ‘CEVİZ’ TAVSİYESİ
Canan Karatay, 4 adet cevizin kırıldıktan sonra kabuklarıyla ve iç yapraklarıyla birlikte bir kap suda bekletilmesini tavsiye ediyor. Sonra o suyun sabahları aç karna tüketilmesi gerektiğini belirtiyor.