Bavulundan 313 litre benzin çıkan adam!

Arjantin
Bavulundan 313 litre benzin çıkan adam!

Sınırdan kaçak mal geçirmek için insanların hayal gücü sınır tanımıyor. Bunlar iPhone olabileceği gibi benzin bile olabiliyor...

Son olarak Paraguay'dan Arjantin'e geçmeye çalışan bir adam vücudunun 4 bir yanına sarıp bantladığı iPhone'larla yakayı ele verdi.

Ülkeye yasa dışı olarak iPhone sokmaya çalışan adamın vücudundan 26 adet iPhone çıktı. Arjantin yasaları gereği adamın yakalanan cep telefonlarının değerinin 10 katı kadar para cezası ödemesi gerekiyor.

Bavulundan 313 litre benzin çıkan adam! - Resim : 1

Paraguay'ın Encarnacion bölgesinden gelip San Roque Gonzalez de Santa Cruz Uluslararası Köprüsü'nden sınırı geçerek Posadas'a ulaşmayı amaçlayan adam Gümrükler Genel Müdürlüğü görevlileri tarafından şüphe üzerine araçtan indirildi. Adamın vücut sıcaklığının aşırı yüksek olduğunu ölçen görevliler yürüyüşünden de şüphelenilen adama bir şey saklayıp saklamadığını sordu. Arjantinli adam başta inkâr etse de sonrasında pes etti ve vücuduna sardığı iPhone'ları gösterdi.

Bu birkaç ay önce Çin'in Quingmao sınırında yaşananları akla getirdi. Benzer bir eylemde bir adamın üzerinden koli bantlarıyla sarılmış 68 iPhone çıkmıştı. Adam doğru düzgün yürüyemeyince kendini ele vermişti.

12 AV TÜFEĞİ

Gümrüklerden kaçak mal geçirme denemeleri sadece iPhone'larla sınırlı değil. Temmuz ayı sonlarında Posadas-Encarnacion sınırında bir adamın bagajından 12 av tüfeği çıkmıştı.

BENZİN Mİ O?

Yine Paraguay'da aşırı ağır bir bavul taşıyan ve zorlukla yürüyen bir adam nehir üzerinden sınırı geçmek istediğinde sınır polisi şüphelenmiş ve yaptığı aramada bavulundan meşrubat ve yağ şişelerine doldurulmuş 313 litre benzin çıkmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Paraguay Arjantin sınır kaçakçılığı iPhone Benzin silah