Başkentte Arzu Kaprol rüzgârı esti...

Moda
Başkentte Arzu Kaprol rüzgârı esti...

Ankara’nın tanınmış Stil ve Marka Danışmanı Sertaç Darcan, 6 yıldır kesintisiz devam eden "Sertaç Darcan ile Moda Sohbetleri" etkinliğinde çok özel bir ismi ağırladı.

Tasarımları ve koleksiyonları ile adından sıkça söz ettiren, insan inovasyon tasarımcısı Arzu Kaprol, başkentlilerle bir araya geldi.

Başkentte Arzu Kaprol rüzgârı esti... - Resim : 1

Ankara Moda’nın Kalbi Olmaya Devam Ediyor…

Yaşamın kendisinin ilham olduğu "Arzu Kaprol Sacred-Kutsal İlkbahar Yaz 2023" koleksiyonu Ankara’da büyük ilgiyle karşılandı. Yaşama dair kutsal tüm değerlere adanan koleksiyon, Kaprol'un deyimiyle karanlıktan, aydınlığa tüm renkleri içinde barındırıyor...

CerModern’in ev sahipliğinde gerçekleşen lansmanda Kaprol, katılımcılara yeni koleksiyonunu anlattı. "Sacred-Kutsal, kutsal olan ile bir arada olmayı gelişmeyi, genişlemeyi ve çoğaltmayı anlatıyor. İnsanlığımızın büyüdüğü, yeni bir çağa doğru bir umut koleksiyonu…" dedi.

Yeni yılın ilk moda sohbetini Zeynep Tosun'la yapan ardından Arzu Kaprol'u ağırlayan Stil Danışmanı Sertaç Darcan, Ankara'yı modanın da başkenti yapmak için önümüzdeki günlerde sürpriz konuklarla moda sohbetlerinin süreceğini söyledi.

Kaynak: Diğer

Moda sertaç darcan